19 / 05 / 2024

dekton serisi 2016

dekton serisi 2016

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Dekton serisiyle bahçeler farklılaşıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group’un doğal taşla işlediği Dekton serisi, bahçelerin havasını değiştiriyor ve dekoratif zenginlik sunuyor.

Cosentino Group'tan dış mekanlarda Dekton serisi!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor.

Cosentino Group Dekton serisi, mekanlarda fark yaratıyor!

Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor!

İtalya’ nın prestijli markası Edilcuoghi, seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonların mükemmel bir uyum yakaladığı ‘Tone Satin’ koleksiyonu ile mekanlarda zarif bir atmosfer yaratıyor. Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor.

EXPO 2016 Antalya’da bahçe seçimine gelen ilk ülke Çin oldu!

Çin Çiçekçiler Birliği (CFA) Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Yinchao, İdari İşler Direktörü Su Youmin ve Intex Shanghai Co. Ltd. Sergi Direktörü Cui Lin, EXPO 2016 Antalya alanında incelemelerde bulundu.

Porland Blue Passion serisi ile içinizi ferahlatacak!

Sakinleştirici ve de rahatlatıcı etkisi bulunan bu özel renk, yazın keyifli anılarının bir parçası, sofranızın enerjisi, mutluluğu olacak… Porland Blue Passion serisi ile içinizi ferahlatacak...

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek!

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek.

Polisan Wood Wood serisi ile bahçelere özgün dokunuşlar getiriyor!

Polisan’ın Wood and Wood serisi geniş ürün yelpazesi ile bahçelerdeki ahşap ve teak mobilyaların, metal ve doğal taş aksesuarların hem ömrünü uzatacak hem de bahçelere özgün dokunuşlar getirecek.

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor!

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor. Yaşam alanlarının her köşesinde kullanılabilen ve uyum sağlayabilen Havana serisi, ahşap dokusu ve bej rengiyle mekanlarda sıcak bir atmosfer sağlıyor.

Surp Agop Hastanesi restore edilerek 2016'da hizmete açılacak!

Taksim Elmadağ'da son beş yıldır sessiz sedasız bir değişim yaşanıyor. 176 yıl önce kurulan Surp Agop Hastanesi'nin modern bir binaya kavuşturulması planlanıyor. Surp Agop Hastanesi 2016 yılı başında yeni haliyle hizmet verecek...

dekton serisi 2016 Haberi

dekton serisi 2016

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor.


Dış mekânlarda kullanılan malzemenin hangi özelliklere sahip olduğu ve nelere karşı direnç gösterdiği önemli. Doğal malzemeden oluşan Dekton serisi, dış mekânlarda yüzeyleri zorlayan etkenlere kafa tutarak dayanıklılığını kanıtlıyor. Tamamen doğal malzemeden üretilerek içinde hiçbir sentetik malzeme bulunmayan Dekton, (UV) ultraviyole ışınlarından da etkilenmiyor. Aşınma, çizilme gibi etkenlere maruz kaldığında bile maksimum koruma sağlayan Dekton, özellikle dış mekânlardaki rüzgâr ya da yağmur gibi etkenlere de yüksek direnç gösteriyor. Gözeneksiz yapısı sayesinde leke tutmayan yüzey, inatçı lekelerden de kolaylıkla temizlenebiliyor.


Güneş ışığına maruz kaldığında hiçbir...