18 / 05 / 2024

Del Mare İnşaat kimin

Del Mare İnşaat kimin

Del Mare İnşaat Dekorasyon Mobilya İthalar İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün M. Abdullqeder A imzasıyla kuruldu.

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökkaya tarafından kuruldu.

Mare Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erhan Gökhan ve Sezgin Usta ortaklığında kuruldu.

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sebile Delzotti tarafından kuruldu.

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ay tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emar Delüx İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Emar Delüx İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sabuha Peksoy imzasıyla kuruldu.

Del Mare İnşaat Dekorasyon Mobilya İthalar İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Del Mare İnşaat Dekorasyon Mobilya İthalar İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün M. Abdullqeder A imzasıyla kuruldu.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da gerçekleşecek.

TOKİ'nin Ankara'daki 3 lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

Porto Mare 3 Çanakkale projesinde konutların teslim tarihi Nisan 2016' da!

Mim İnşaat tarafından hayata geçirilen Porto Mare projesinin 3. etabı da Mart 2015 yılında başlanması planlanıyor. Porto Mare 3 Çanakkale projesinde 1+1 daireler 116 bin TL' den başlıyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Del Mare İnşaat kimin Haberi

Del Mare İnşaat kimin

Del Mare İnşaat Dekorasyon Mobilya İthalar İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün M. Abdullqeder A imzasıyla kuruldu. 


Del Mare İnşaat Dekorasyon Mobilya İthalar İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...