28 / 04 / 2024

delal ekinci kimdir

delal ekinci kimdir

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Bölgeye 30 bin villa daha yapılması planlanıyor.

Maslak'ta ofis kiraları son 5 yılda yüzde 50 arttı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ekinci Maslak'taki ofis kiralarını değerlendirdi. Ekinci, "Maslak'ta ofislerin metrekare satış değeri 4 bin ile 6 bin dolar, kira değeri ise 24 ile 28 dolar arasında değişiyor." dedi.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Büyükçekmece karma projelerle öne çıkıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Delal Ekinci Büyükçekmece bölgesini analiz etti. Ekinci, Büyükçekmece'nin önümüzdeki senelerde İstanbul’un yeni gelişen ve talep gören bölgelerinden biri olacağını belirtti.

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Abdulbaki Ekinci kimdir?

Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı Abdulbaki Ekinci kimdir? Abdulbaki Ekinci, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Abdulbaki Ekinci, ne zamandan beri Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı?

Muammer Ekinci kimdir?

MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, bugün 2014 Seçimlerinde Siirt Belediye Başkan Adaylığından çekildi. Peki, Muammer Ekinci kimdir? İşte Muammer Ekinci'nin biyografisi bu haberde..

Nesim Ekinci kimdir?

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci kimdir? Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Nesim Ekinci...

Hayri Ekinci kimdir?

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci kimdir? Aynı zamanda Hisar Yapı’ da yönetim kurulu başkanlığı yapan Hayri Ekinci, Hisar Yapı ile hangi projelere imza attı?

Oktay Ekinci kimdir?

Beyin kanaması nedeniyle bir süredir yoğun bakımda olduğu bilinen Oktay Ekinci, 15 Ekim'de vefat etti. Ekinci son dönem Cumhuriyet Gazetesi yazarı olsa da bir dönem Mimarlar Odası Genel Başkanlığı'nda bulunmuştu

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

delal ekinci kimdir Haberi

delal ekinci kimdir

Silivri- Çatalca-ArnavutköyEsenyurt-Beylikdüzü ilçelerine ve Marmara Denizi'ne komşu olan Büyükçekmece ilçesi villa kent olarak gelişimini sürdürüyor. 17 bin villa yer alan bölgede 30 bin villa daha yapılması planlanıyor. 


İstanbul'da müstakil yaşam denilince akla gelen adreslerden biri de Büyükçekmece. 1984 yılından sonra planlı, hızlı kentsel ve ekonomik gelişimi sonucu oluşan yeni iş imkânları nedeni ile yoğun bir nüfus artışı yaşanmaya bölge 1987'de Bakanlar Kurulu Kararı ile Çatalca ilçesinden ayıılarak ilçe statüsüne kavuştu. Bölgede bugün 17 bin villada yaşam sürerken, 30 bin yeni villa da yapılması planlanıyor. İlçenin metıopol merkezlerine uzak konumda bulunması ulaşım açısından bir dezavantaj oluşturmasına rağmen, kendi kendine yeten bir ilçe olarak Büyükçekmece ilçesinin sakin ve huzurlu kent yaşantısı bölgenin kentsel yaşam kalitesini arttırıyor. Bu kapsamda, bölgede geliştirilen konut projelerine...