18 / 05 / 2024

Deliçay Nehri

Deliçay Nehri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazı basın yayın organlarında gündeme gelen Muğla Bodrum Gümbet Koyunda, Bursa Deliçay nehri ve Gaziantep Nizip nehrinde kirlilik iddialarına ilişkin inceleme başlattı

Berdan Nehri'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve temeli Ocak ayında atılan Berdan Nehri projesinde ikinci etap çalışmaları başladı.

Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesinin inşaatı başladı!

Mersin Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor.

Azerbaycan’a Türk barajı!

Azerbaycan’ın Şemkir Çayı nehri üzerine Cengiz İnşaat tarafından 948 milyon dolar harcama yapılarak kurulan Şemkirçay Barajı, zamanından önce tamamlanarak teslim edildi. Baraj 6 yılda tamamlandı.

Cengiz İnşaat, Azerbaycan Şemkirçay Barajı'nı teslim etti!

Azerbaycan’ın Şemkir Çayı nehri üzerine Cengiz İnşaat tarafından 948 milyon dolar harcamayla kurulan Şemkirçay Barajı zamanından önce tamamlanarak teslim edildi. 24 saat vardiya sistemi ile 6 yılda tamamlanan barajın öncelikli hedefi Azerbaycan’ın verimli

Bursa Deliçay Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay'ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Bursa Deliçay köprüsünde sona gelindi!

Yaklaşık 2 milyon TL’lik harcamayla araç trafiğine hazır hale getirilen köprüde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, köprünün birkaç gün içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Bursa Deliçay Köprüsü'nün temeli atıldı!

Bursa Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.

Değirmenönü-Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar Mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Değirmenönü-Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı. İşte ayrıntılar...

Manavgat Köprüçayı'na HES mi yapılacak?

Her yıl 1 milyon turistin rafting yaptığı Köprüçayı'na HES yapılması vatandaşı ayağa kaldırdı. Her yıl binlerce turistin doğa turlarına çıktığı Manavgat'ın Değirmenözü Mahallesi sakinleri 'Köprüçayı Nehri'ne HES yapılmasın' imza kampanyası başattı.

Tarihi Anı Antik Kenti yoğun ilgi görüyor!

Arpaçay nehri kenarında konumlanan, kuruluşu milattan önce 5 bin yıllarına dayanan Tarihi Anı Antik Kenti yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri oldu.

İzmir'in çevre sorunları meclise taşınacak!

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye, Bakırçay Nehri'ndeki kirliliği sordu. Türeli, Güllüce'nin yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesine ilişkin değerlendirme yaptı

Deliçay Nehri Haberi

Deliçay Nehri
Bakanlık il müdürlükleri teyakkuza geçerek kirlilik iddialarının olduğu nehir ve koyulardan numune örnekleri aldı. Gerekli araştırma ve incelemenin ardından kirliliğe sebebiyet veren kurum ve kuruluşlara para cezası uygulanacak veya...