05 / 05 / 2024

Delta İnşaat Şirketler Grubu iş ilanları

Delta İnşaat Şirketler Grubu iş ilanları

Delta İnşaat Şirketler Grubu bünyesinde çalışacak yönetici asistanları aranıyor...

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Rusya'da inşaat malzemelerinin fiyatları konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Sayıştay yetkilisi Nayalya Trunova, inşaat malzemelerinin fiyatlarını değerlendirdi. Nayalya Trunova, "İnşaat malzemelerinin fiyatları artıyor, fakat şirketler kredileri eski fiyatlardan aldılar. Bu durum, konut inşaat sektörüne olumsuz yansıyabilir” dedi.

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Karek tarafından kuruldu.

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Saidaziz Kasımov tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tamer Özyurt: 2019'da öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, 2018 yılının ders çıkarma yılı olduğunu belirterek, "Artık şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz, 2019 yılında öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak" dedi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

Emay İnşaat'ın konkordato davası 6 Şubat'ta!

İstanbul merkezli birçok önemli projeye imza atan ve vergi rekortmeni şirketler arasında bulunan Emay İnşaat, konkordato talebinde bulundu. 

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tonka tarafından kuruldu.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Delta Rüzgar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Rüzgar Türbinleri Ve Endüstriyel Dağcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Durmuş Ali Ünal tarafından Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ay Delta İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ay Delta İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şahin tarafından kuruldu.

Delta İnşaat Şirketler Grubu iş ilanları Haberi

Delta İnşaat Şirketler Grubu iş ilanları
Delta İnşaat Şirketler Grubu genel merkezinde görevlendirilmek üzere yönetici asistanı ve müşteri temsilcileri aranıyor. Adayların başvurularını [email protected] adresine yapmaları gerekiyor. 


İlanın detaylarını görmek için