27 / 05 / 2024

Delta Menkul

Delta Menkul

Delta Menkul Değerler A.Ş.'nin "Bağdat Cad. No:458 K:1 Suadiye Kadıköy/ İSTANBUL" adresin yer alan Suadiye irtibat bürosu 31 Temmuz 2013 tarihinde kapatıldı...

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Karek tarafından kuruldu.

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Varlığa veya İpoteğe Dayanlı Menkul Kıymetler Tebliği'nde değişiklik!

Varlığa veya İpoteğe Dayanlı Menkul Kıymetler Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Avrasya GYO, Atlas Menkul Kıymetler'den 1.3 milyon TL'lik pay aldı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 1,46-1,53-TL fiyat aralığından 1 milyon 334 bin 608 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Fed hazine tahvili ve konut kredisine dayalı menkul kıymet alımı yapacak!

Fed, sınırsız olarak hazine tahvili ve konut kredisine (mortgage) dayalı menkul kıymet alımı gerçekleştireceğini açıkladı...

Fed konut ve ticari olmak üzere ipoteğe dayalı menkul kıymet alımı yapacak!

ABD Merkez Bankası (Fed), hanehalkları ve işletmelere kredi akışını desteklemek için Hazine kağıtlarıyla konut ve ticari olmak üzere ipoteğe dayalı menkul kıymet alımını sürdürecek.

Avrasya GYO, Atlas Menkul Kıymetler'den 322.5 bin TL'lik  pay aldı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 1,18-1,19-TL fiyat aralığından 322.5 bin TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, Atlas Menkul Kıymetler'den 340 bin TL'lik  pay aldı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 1,18-1,19-TL fiyat aralığından 340 bin TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Fed hazine tahvili ve konut kredisine dayalı menkul kıymet alımı yapacak!

Ekonomiyi desteklemek için yeni genişleyici önlemler paketi açıklayan Fed, limitsiz miktarda hazine kağıdı ve mortgage menkul kıymeti alımı yapacağını duyurdu…

Fed konut kredisine dayalı menkul kıymet alımı yapacak!

Fed'in hazine tahvili ve konut kredisine (mortgage) dayalı menkul kıymet alımı yapacağı, buna ticari konut kredisine dayalı menkul kıymet alımlarının da dahil edileceği belirtildi.

Fed hazine tahvili ve mortgage destekli menkul kıymet alımı yapacak!

Ekonomiyi desteklemek için yeni genişleyici önlemler paketi açıklayan Fed, limitsiz miktarda hazine kağıdı ve mortgage menkul kıymeti alımı yapacağını duyurdu…

Delta Menkul Haberi

Delta Menkul


Delta Menkul Değerler A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Delta Menkul Değerler A.Ş.'nin "Bağdat Cad. No:458 K:1 Suadiye Kadıköy/İSTANBUL" adresindeki Suadiye irtibat bürosunun 31/07/2013 tarihinde kapatıldığı...