03 / 05 / 2024

Delta Rüzgar İnşaat iletişim

Delta Rüzgar İnşaat iletişim

Delta Rüzgar Türbinleri Ve Endüstriyel Dağcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Durmuş Ali Ünal tarafından Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Delta Rüzgar İnşaat iletişim Haberi

Delta Rüzgar İnşaat iletişim

Delta Rüzgar Türbinleri Ve Endüstriyel Dağcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Ali Ünal tarafından kuruldu. 


Delta Rüzgar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Yenilenebilir enerji kaynaklarından veya diğerlerinden elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, amacıyla ilgili mevzuata çerçevesinde faaliyette bulunmak. B- Rüzgarla faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça parça veya tüm olarak imalatını yapmak.......

Delta Rüzgar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Atatürk Mah.Güner Sk.Metro Park Sit.B-2 Apt.N.1/2b/101 Küçükçekmece