03 / 05 / 2024

Demet Akalın evini hadımköye taşıdı

Demet Akalın evini hadımköye taşıdı

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, yeni evinden ilk fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinin ilk fotoğrafını paylaştı!

Hadımköy’e taşınan ve bir yıllık kirası peşin olarak ödenen evine taşınan Demet Akalın, havuzlu manzaralı evinden ilk kareyi takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Demet Akalın ve eşi Hadımköy'de 20 bin liraya villa kiraladı!

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti. Ardından soluğu emlakçıda alan Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

Demet Akalın evini Hadımköy'e taşıdı!

Acarkent'teki evini Hadımköy'e taşıyan Demet Akalın, yeni evi için alışveriş turuna çıktı. Yeni yuvaları için her şeyi sıfırdan yapmaya karar veren Akalın, alışveriş merkezinde yatak mağazalarını gezdi.

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Ev sahibi ve kiracı gerilimine Demet Akalın'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL kir ödeyen kiracısına sert çıkışta bulunan Akalın şimdi de Adalet Bakanlığı'na seslendi...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 

İsrail güçleri Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın evini yıktı!

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evini ruhsatsız olduğunu öne sürerek yıktı.

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Demet Akalın, sahte site yöneticisinden şikayetçi oldu!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, kendisini site yöneticisi olan tanıtan, geç saatlerde defalarca arayan kişiyi Savcılığa şikayet etti.

Demet Akalın evini hadımköye taşıdı Haberi

Demet Akalın evini hadımköye taşıdı

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, yeni evinden ilk fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı. Akalın, fotoğrafın altına "Günaydın. 'Yeni enerji , her şey çok güzel olacak. Yeni ev uğur getirecek, şans getirecek inşallah' diyerek perdelerimi açtım. Az da olsa manzaram var. Ulan Okan, ulan Okan!" notunu düştü.  Akalın, bu fotoğrafın altına "Yeni evin ilk misafirleri" notunu...