07 / 05 / 2024

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir ev

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir ev

Oyuncu Seçkin Özdemir ve kız arkadaşı Demet Özdemir, bir süredir Etiler’de kiralık ev bulmak için emlakçı emlakçı geziyor.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 156 bin 217,69 TL sermaye bedeli ile Mehmet Başer, Demet Bilici ve Mert Başer ortaklığında kuruldu.

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yatırım hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti! Özdemir, tam 25 milyon TL'ye muhteşem bir ev satın aldı. İşte ayrıntılar...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özdemir ve Fatih Gökhan Kayseri ortaklığında kuruldu.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir ev Haberi

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir ev

Seçkin Özdemir ve kız arkadaşı Demet Özdemir, bir süredir Etiler’de kiralık ev arıyor. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, ikili aradıkları evi bulmak için emlakçı emlakçı geziyor.  

Seçkin Özdemir ve Demet Özdemir çiftinin bu arayışı, “Aynı evde yaşama kararı aldılar” söylentisinin yayılmasına yol açtı.

1 aydır aşk yaşayan oyuncu sevgililer ilişkileriyle ilgili olarak, "Kafalarımız uyuşuyor. Soyadlarımız da aynı. Şu an çok mutluyuz. Evliliğe kapımız açık, düşünüyoruz. Ama biraz erken. Daha ailelerimiz tanışacak."...