04 / 05 / 2024

Demet Sabancı Çetindoğan ciro açıklaması

Demet Sabancı Çetindoğan ciro açıklaması

Bünyesinde, lüks markaların satıldığı Brandroom ve Harvey Nichols mağazalarını bulunduran Demsa'nın patronu söyleyen Demet Sabancı Çetindoğan, "Lüks markalar Türkiye'ye gelmek istiyor. Pazar cazip" dedi..

Harvey Nichols Türkiye’den çekildi!

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz perakende devi Harvey Nichols, Türkiye’den çekildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'e briket ev yapımı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir programında son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen ‘Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi’ konulu konferansta önemli açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın'a hırsız şoku!

Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın evine dün gece konser verdiği saatlerde hırsız girdi. Evin eski çalışanı olduğu öğrenilen hırsızın, olay sırasında evde olan Akanlın'ın eski eşi Okan Kurt tarafından yakalandığı ifade edildi...

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Demet Evgar Datça’ya yerleşiyor!

Oyuncu Demet Evgar, Ege’nin incisi Datça’dan müstakil bir taş ev satın aldı. Yeni yuvasının dekorasyonu için de mimarlık şirketiyle anlaşan Evgar, İstanbul-Datça arasında mekik dokuyacak.

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Selahittin Çetindoğan: AVM'leri önüne geçilmeli!

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, zincir marketler ve alışveriş merkezlerinin yaptığı cazip kampanyalara vatandaşların aldandığını, esnaf ve sanatkarın iş yapamaz hale geldiğini söyledi.

Sabancı Holding'ten enerji sektörüne dev yatırım!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, “Enerjisa üretim ve satış faaliyetlerinden oluşan ana iş kolunda zamanında aldığı tedbirler ile başarılı operasyonlarını sürdürdü. Zorlu pazar koşullarında yenilenebilir enerjinin önemli payı sayesinde, üretim portföyümüzün verimliliğini artırdık.''dedi.

Adana Hacı Sabancı OSB çalışanlarına TOKİ konutları geliyor!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) çalışan işçilerin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca gerçekleştirilecek projeyle, düşük taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatılıyor.

Adana Hacı Sabancı OSB çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacak!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışan işçilerin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek projeyle, düşük taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatılıyor.

Demsa gelecek 3 yılda 200 mağazaya ulaşacak!

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın Sabancı Holdingden ayrılıp Demsa'yı kurmalarının üzerinden 15 yıl geçti. Demsa, bu süreçte lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu.

ST. Regis Oteli Bentley imzalı özel suitlerden oluşuyor!

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan, Tüık turizmine çok büyük bir değer katarak St. Regis'i İstanbul'a getiriyorlar. Toplam 104 oda ve 14 süitten oluşan otelde odalar 42 metrekareden başlıyor

Demet Sabancı Çetindoğan ciro açıklaması Haberi

Demet Sabancı Çetindoğan ciro açıklaması

Bünyesinde, lüks markaların satıldığı Brandroom ve Harvey Nichols mağazalarını bulunduran Demsa'nın patronu Demet Sabancı Çetindoğan, Avrupa'da halen durgunluk yaşandığını ve lüks markaların Türkiye'yi adres olarak gördüğünü söyledi. Türk halkının modayı sevdiğini belirten Çetindoğan, "Mağazalarımıza turist de çok geliyor. Ciromuzun yüzde 20-25'ini turistlerden elde ediyoruz" dedi. Demsa, Brandroom mağazalarında Türk tasarımcılar için de yer açtı. Tuğba Ergin, Mehtap Elaidi, Pelin Dumlu, Hakan Yıldırım, Arzu Kaprol, Gül Ağış, Merve Bayındır, Simay Bülbül gibi 20 tasarımcının koleksiyonlarını da satmaya başladıklarını söyleyen Çetindoğan, Türk tasarımcılarının uluslararası arenada bilinirliklerini artırmasından büyük gurur duyduğunu belirtti. 


ULAŞILABİLİR LÜKS BÜYÜYOR 

Çetindoğan, "Son yıllarda Türk tasarımcılar çok büyük başarılara imza atıyor. Bugün, tasarımcılarımız dünya moda haftalarında uluslararası markalarla aynı sahneyi paylaşıyor, dünyaca ünlü pekçok isim başta kırmızı halı olmak üzere...