03 / 05 / 2024

demir çelik endüstrisi inşaat için mi kuruldu

demir çelik endüstrisi inşaat için mi kuruldu

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye’de demir çelik endüstrisinin inşaat ihtiyacı için kurulduğunu, ardından yassı çelik yatırımlarına başlandığını ifade etti.

Demir çelik endüstrisinde ‘metalmorfoz’ dönemi başlıyor...

İklim krizine karşı birçok ülkenin net sıfır hedefi belirlemesi ile başlayan “yeşil çelik” yolculuğunda, üretim merkezi olarak Ortadoğu, üretim şekli olarak elektrikli ark fırınları ve ürün olarak da doğrudan indirgenmiş demir öne çıkacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları....

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Kaptan Demir Çelik Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Kaptan Demir Çelik Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 260 milyon 230 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kozik tarafından açıldı.

Metot Prefabrik Ve Hafif Çelik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi kuruldu!

Metot Prefabrik Ve Hafif Çelik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Karkın tarafından Pendik'te kuruldu. 

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 149 milyon 951 bin 943 TL bedel ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye’de demir çelik endüstrisi inşaat için kuruldu!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye’de demir çelik endüstrisinin inşaat ihtiyacı için kurulduğunu, ardından yassı çelik yatırımlarına başlandığını ifade etti.

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Koray Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmee'de kuruldu.

Dorse Demir Çelik Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorse Demir Çelik Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Olgun Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

Yeşil Yapı Endüstrisi'nden hisse açıklaması!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., şirketimiz iştiraklerinden Yeşil İnşaat'a ait Renco Kompozit Teknoloji A.Ş. paylarının satışı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte açıklama...

Demay Yapı İnşaat Demir Çelik Taahhüt Ticareti Anonim Şirketi kuruldu!

Demay Yapı İnşaat Demir Çelik Taahhüt Ticareti Anonim Şirketi, Yusuf Güler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

Yeşil Yapı Endüstrisi kâr payı dağıtacak mı?

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., yapılan yönetim kurulu toplantısında 2014 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapılamayacağına karar verildiğini KAP'a bildirdi. İşte açıklama...

Yeşil Yapı Endüstrisi Genel Kurulu 15 Haziran'da!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., 15 Haziran 2015 tarihinde yapılması planlanan 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu. İşte açıklama...

demir çelik endüstrisi inşaat için mi kuruldu Haberi

demir çelik endüstrisi inşaat için mi kuruldu

Gelecekte Yeni Sektörler, Gelecekte Teknoloji, Gelecekte İnsan Kıymetleri ve Gelecekte Markalaşma konularının masaya yatırılacağı Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi, geleceğin ekonomisine ışık tutan sıra dışı değerlendirmeleriyle günün en önemli etkinlikleri arasında yer aldı.


Gelecekte Yeni Pazarlar

Zirvenin öğleden sonraki oturumlarının ilkinde masaya yatırılan Geleceğin Pazarları konulu oturum, sektörün önde gelen isimlerinden TAV Hava Limanları Holding CEO’su Dr. M. Sani Şener, THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane ve Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar tarafından ele alındı.


Havayolları alt kollarıyla birlikte en değerli iş sahalarından biri

Ekonomi, Yönetim ve Finans Danışmanı Hikmet Baydar tarafından yönetilen oturumda ilk söz alan THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye’nin seyahat haritasını çıkararak, artan havayolu taşımacılığına dikkat çekti. Türkiye’nin gelişen jeopolitik konumu ile geleceğin...