27 / 04 / 2024

Demir Countr basın daveti

Demir Countr basın daveti

Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Demir Country projesinin basın lansmanı 22 Kasım Çarşamba günü yapılacaktı, ileri bir tarihe ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Demir Country basın lansmanı ertelendi!

Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Demir Country projesinin basın lansmanı 22 Kasım Çarşamba günü yapılacaktı, ileri bir tarihe ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 16 Ekim'de!

Demir İnşaat'ın yeni projesi Demir Country projesi basına tanıtılacak. Demir Country basın lansmanı 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Demir Country basın lansmanı ertelendi!

Demir İnşaat'ın 5 Ekim'de yapılması planlanan Demir Country projesinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Hamit Demir: İnşaat önümüzdeki 20 yıl gündemde olacak!

İnşaat sektörünün önde gelen ismi Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, düzenlenen basın toplantısı ile inşaat sektörünü ve sektöre yönelik yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Demir İnşaat basın mensuplarına iftar yemeği düzenliyor!

Gayrimenkul sektöründe 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, bu sene de iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Etkinlik, 8 Temmuz Salı Günü Les Ottomans'da gerçekleştirilecek.

Toya Yapı Basın Ekspres projesi Nisan'da satışta!

Toya Yapı imzası taşıyan Toya Basın Ekspres Yolu projesi kapsamında satışların Nisan ayı içinde başlaması planlanıyor. Projedeki daireler stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçeneklerden meydana geliyor

Primist Gayrimnekul 21 Mart'ta basın toplantısı düzenliyor!

Finans ve İnşaat sekötörünün tanınan, deneyimli, liderlerinin girişim iile hayata geçen Primist Gayrimnekul 21 Mart 'ta basın toplantısı düzenliyor. Toplantıya Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez katılacak.

Toya Yapı Basın Ekspres projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arazisinde yükseliyor!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli' de Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Yapı Basın Ekspres projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arazisinde yükseliyor. Projede 500 konut olması planlanıyor...

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Gazeteci Taha Akyol’un ailesine ait tarihi konak basın müzesi olacak!

Yozgat Belediyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Gazeteci Taha Akyol’un ailesinin uzun yılllar yaşadığı tarihi konak basın müzesine dönüştürülecek. Müze, Türkiye'nin 7. basın müzesi olacak...

Demir Countr basın daveti Haberi

Demir Countr basın daveti

Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Demir Country projesinin basın lansmanı bir kez daha ertelendi.  22 Kasım Çarşamba Günü yapılması planlanan Demir İnşaat'ın en güncel projesi Demir Country'nin lansmanı ileri bir tarihe alındı.

Demir Country projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tipi daire seçeneklerine yer veriliyor. 

2020 yılında dairelerin teslim edilmesi planlanan Demir Country  projesinde dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 

Projede  açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24 saat kameralı güvenlik, yangın alarmı, gaz alarmı, jeneratör gibi olanaklar bulunuyor.