27 / 07 / 2024

demir fiyatları ekim 2022

demir fiyatları ekim 2022

Demir fiyatlarına geçtiğimiz gün 100 lira indirim gelmişti. Dün ise demir fiyatlarına 50 lira daha indirim geldi. Peki ince ve kalın demir fiyatları kaç lira oldu? İşte güncel 15 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Müteahhitler bayram etti! 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi

İnşaat ve yapı malzemelerinden olan demir fiyatları takip ediliyor. Demir fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Müteahhitler isyanda! Demir fiyatlarına bir zam daha geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından yükselişe geçen demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlar sonrası müteahhitler isyanda. Peki 1 ton demirin fiyatı ne kadar? 4 Ekim 2023 güncel demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 31 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatları haftanın ilk işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi ve resmen fiyatlar dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira?

İnşaat demir fiyatları dibi gördü! 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları, bu hafta gelen indirimler ile beraber resmen dibi gördü. Demir fiyatları, peş peşe gelen indirimler ile birlikte en düşük rakamlara düşüt. Peki bugün 1 ton demir kaç lira? İnşaat demir fiyatları kaç Türk Lirası? 30 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir ne kadar? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları, bu hafta gelen indirimlerle birlikte resmen çakıldı. Demir fiyatları, peş peşe gelen indirimlerle beraber en düşük rakamlara geriledi. Peki bugün 1 ton demir ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları kaç lira oldu? 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatları haftanın başından itibaren düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları üzerindeki dolar baskısı azalmaya başlaması ile demir fiyatlarında art arda düşüşler kaydedildi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Fiyatlar çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton demir ne kadar? 27 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Haftanın başından itibaren demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları üzerindeki dolar baskısı azalmaya başlaması ile demir fiyatlarında peş peşe düşüşler kaydedildi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı! 26 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Dün gelen indirimin ardından bugünn  tekrar indirim gelirken demir fiyatları resmen çakıldı. Peki 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte 26 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

demir fiyatları ekim 2022 Haberi

demir fiyatları ekim 2022

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı taşlarından biri olan demir fiyatlarına dün tekrar indirim geldi. Bir önceki gün gelen 100 lira indirim sonrası dün ise İstanbul ince demire 50 lira daha indirim yapıldı. Demir fiyatları bu şekilde dibe vurmaya başladı.

DEMİR FİYATLARI DİBE VURUYOR

Dünya bütününde demir sektöründe önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmeler Türkiye'deki demir fiyatlarını da direkt şekilde etkilemeye başladı.

Demir cevheri vadeli şekilde Çin'in katı Kovid-19 politikasını gevşeteceği ile ilgili beklentiler azalırken, çelik üretim hammaddelerin biri olan talebin azalması sonrası spot demir fiyatları 11 ayın en düşük seviyesine düştü.

Spot demir cevheri dün 95,50 dolar/ton ile Kasım 2021’den bu güne en düşük performansını gösterdi.

Bakır fiyatları ise Çin'de artan Kovid-19 vakaları ve ısrar ile koronavirüs kısıtlamalarının talebi azaltacağına yönelik endişeler sebebi ile değer...