03 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına zam

Demir fiyatlarına zam

İzmir'de bir süre önce hazır beton fiyatlarının fahiş fiyatlara yükselmesiyle sıkıntı yaşayan inşaat sektörü, şimdi de demir fiyatlarının 2 ayda yüzde 40 oranında zamlanmasıyla yeni bir darboğazla karşı karşıya kaldı.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları

İnşaat sektörü son zamanlarda beton, çimento ve demir fiyatlarına gelen zamlarla yankılanırken, fiyatlar mercek altına alındı. Çimentoya gelen zam geri çekilirken bugün de demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır hurda fiyatlarına zam geldi! 28 Mart 2024 Bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geri dönüşüm firmaları tarafından her gün açıklanan hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? 

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

1952'de inşaat demir fiyatlarına yüzde 50 zam! 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş!

1952 yılında demir fiyatlarındaki yükseliş yüzde 50'yi buldu. Demir fiyatlarına daha ne kadar zam geleceği ise bilinmezken, 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyatları

Demir fiyatları haftayı rekor zamla kapattı. Demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları zamlar sonrası resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatlarına zam Haberi

Demir fiyatlarına zam

Çin'in yüksek demir talebi sonrası Şubat ayından itibaren artan demir fiyatları, inşaat sektörünü yeni bir sıkıntıyla karşı karşıya baktı. İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Bendeş, inşaat demiri fiyatlarının 2 aydır yükselişte olduğunu, bunun da özellikle nihai tüketiciyi olumsuz etkilediğini söyledi. Piyasada özellikle kalın demir sıkıntısı yaşandığını belirten Bendeş, "Çin'in, piyasadan büyük çaplı demir alımı yaptığı; demir fiyatlarının da bu nedenle yükseldiği konuşuluyor. İç piyasada ciddi sıkıntı var, demir stoğu yeterli değil. Bir ton demirin fiyatı, 1250 lira seviyelerinden 1650 liralara kadar çıktı. Fiyatlar daha da yükselecek gibi görünüyor. 1750-1800 TL seviyelerine kadar çıkabilir" dedi. 





Faiz indirimi şart 


Artan maliyetlerin...