10 / 05 / 2024

Demir Grup çorlu yatırımları

Demir Grup çorlu yatırımları

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile A.Ashraf Fathy Aboulkhaıt, A.Fathy A. Abulkhaır ve Yılmaz TAmer Demir ortaklığında kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Akif Atila,  Muhammet Raşit Yavuz ve Sadet Demir tarafından kuruldu.

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Demir Grup çorlu yatırımları Haberi

Demir Grup çorlu yatırımları

İnşaat sektörünün önemli temsilcilerinden Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'nin inşasını üstlenecek.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre;  242 bin 400 metrekare alana sahip proje, 2022 tarihinde tamamlanacak. Proje enerjisini ve suyunu da kendisi üretecek. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projeye ilişkin şu bilgileri veriyor: "Altı blokta 362 adet ruhsatlı imalathane, 65 dükkân, 3 bin kişilik fuar, kongre, balo, toplantı salonları, sosyalleşme imkânı sunan kafe ve restoranlardan oluşan, yaşamı ve ticareti içinde barındıran bir çekim merkezi yaratacağız. Projemiz, Kanal İstanbul'un hayata geçmesiyle İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı olacak."

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını...