03 / 05 / 2024

Demir House Pendik fiyatları

Demir House Pendik fiyatları

İstanbul Kurtköy'de yükselen Demir House'ta 3 blokta toplam 162 daire yer alıyor. Projede dairelerin 2019 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.. 

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Erdoğdu ve Fuat Düger ortaklığında kuruldu.

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Başkurt tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Cemil Köken tarafından tarafından kuruldu.

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Şakir Özbay tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Cemil Köken taarfından kuruldu.

Orgun Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orgun Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Semih Orgun tarafından kuruldu.

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Gökmen tarafından kuruldu.

Saralar İnşaat Plastik Demir Tekstil İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Saralar İnşaat Plastik Demir Tekstil İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kara tarafından kuruldu. 

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Demir House Pendik fiyatları Haberi

Demir House Pendik fiyatları

Demir House projesi, Paşhan İnşaat ile Demtes Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Kurtköy'de yükselen Demir House'ta toplamda 162 daire yer alıyor. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerinin sunulduğu proje, 5 bin metrekare arazi üzerine hayata geçiriliyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alana ayrılıyor. Projenin inşaat alanı ise 12 bin 956 metrekare olarak belirlendi.

10 ve 9 katlı 3 bloktan meydana gelen Demir House projesinde daire teslimlerinin 2019 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Demir House Pendik fiyatları
Demir House Pendik fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 30 peşinat verildikten sonra geriye kalan bedel kişiye özel ödeme planları ile oluşturulabiliyor.

Projede fitness, yüzme havuzu, hobi bahçesi, suna, yürüyüş yolları, satranç alanı, langırt alanı, masa tenisi alanı, kamelyalar, basketbol sahası,...