04 / 05 / 2024

demir ihracatı kasım 2020

demir ihracatı kasım 2020

Demir ve demir dışı metaller sektörü bu yılın Ocak-Kasım 2020 döneminde Türkiye’nin toplam ihracatından yüzde 4,9  pay alarak 7,5 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

İnşaat malzemeleri ihracatı kasım ayında 60 milyon dolar azaldı

Türkiye’nin inşaat malzemeler ihracatı, 2023 senesi Kasım ayında 2,39 milyar dolar oldu. Kasımda bir önceki aya kıyas ile 60 milyon dolarlık azalma gösteren ihracat, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 6,8 düştü. İşte haberin detayları...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

İnşaat malzemeleri ihracatı Kasım 2022'de 2,57 milyar dolar oldu! 

Türkiye İMSAD tarafından her ay hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin 2022 Kasım sonuçları açıklandı. Buna göre; inşaat malzemeleri ihracatı Kasım 2022'de 2,57 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı rekor kırdı! 30 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı rekor kırdı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 30 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 30 Kasım 2022 Çarşamba günü de yakından takip edilmeye devam ediyor. Son günlerde hurdaya gelen zamlar hurda fiyatlarını resmen fırlattı. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen füze gibi fırladı! 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık zamdan sonra bugün demir fiyatlarına bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen füze gibi fırladı. 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Kasım 2022 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarında oynaklık devam ediyor. Dün 2,00 TL indirim gelen bakır hurda fiyatlarına bugün de zam geldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel 28 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 26 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Vatandaşlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde hurda fiyatlarına peş peşe zamlar geldi. Gelen zamlarla beraber hurda fiyatları yükseldi. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar gelmeye başladı. Gelen zamlar ile demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları durmak bilmiyor! Peş peşe gelen zamlar demir fiyatlarını uçurdu! 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son bir  haftadır aralıksız gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Peki demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

demir ihracatı kasım 2020 Haberi

demir ihracatı kasım 2020

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nden (İDDMİB) yapılan açıklamada Türkiye'nin toplam ihracatından yüzde 4,9 pay alan sektör, en fazla ihracat yapan 6'ncı sanayi kolu oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ocak-Kasım döneminde en fazla ihracat 880 milyon dolarla Almanya'ya yapıldı. ABD'ye ihracat ise 356 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Kasım ayı ihracatı ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10,5 artarak 776 milyon dolara ulaştı. Türkiye'nin geçen ay gerçekleştirdiği ihracatın yüzde 4,7'si bu sektörden geldi.


" Türkiye, salgın sonrası daha fazla üreten ve ürettiğini daha iyi değerlerde pazarlayan bir ülke olacak" 

Açıklamada görüşlerini aktaran İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, yılın ikinci çeyreğinden bu yana Birlik olarak ihracatçıya alternatif kanallar sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Dijital pazarlama, sanal ticaret heyetleri ve sanal fuarların,...