02 / 10 / 2024

demir inşaat Demir Romans ödeme planı

demir inşaat Demir Romans ödeme planı

Demir Romans ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Demir Romance projesi 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor...

İnşaat sektörüne zam yağmuru! Demir fiyatlarına 400 TL zam geldi! 8 mm demir fiyatı ne kadar? 32 mm demir kaç TL?

İnşaat sektöründe malzeme fiyatlarındaki artışlar devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 400 TL zam geldi. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? 8 mm demir fiyatı ne kadar? 32 mm demirin fiyatı kaç TL? Güncel inşaat demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 2024 inşaat demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına okkalı zam geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! İnşaat demir fiyatları ne kadar? 2024 inşaat demir fiyat listesi...

İnşaat sektörüne bir darbe de demirden geldi! İstanbul demir fiyatları beş günde 300 TL birden arttı!  

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi. Bu ayın başında 26 bin TL olan İstanbul'da demirin ton fiyatı bugün 26 bin 300 TL'ye yükseldi. İstanbul inşaat demir fiyatları beş günde 300 lira birden yükseldi. İşte 2024 güncel demir fiyatları.

Demir fiyatları yerine domates fiyatı baz alınarak yapılan hesaplar inşaat sektörünü bitiriyor!

Konkordato rüzgarının estiği inşaat sektörü adeta can çekişiyor. Demir fiyatları yerine domates fiyatı baz alınarak yapılan hesapların inşaat sektörünü bitirdiği belirtiliyor. 

1952 yılında inşaat sektöründe indirim rüzgarı! 10,12 ve 14 mm'lik demir fiyatı 55 kuruştan 50 kuruşa düşmüş!

1952 yılında inşaat mevsiminin geçmiş olması ve işletmelerin yıl başı nedeniyle bankalarla olan hesaplarını kapatmasıyla demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye başlamış. 

İnşaat demir fiyatlarına Ağustos zammı! 1 ton demirin fiyatı fırladı! 8 mm ile 32 mm inşaat demiri ne kadar?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara çıkmasına neden olan inşaat maliyetleri yükselmeye devam ediyor. İnşaatın temel yapı malzemesi olan inşaat demir fiyatlarına Ağustos zammı geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı resmen fırladı. İşte ince ve kalın demir fiyatları 10 Ağustos 2024...

İnşaat sektörüne demir darbesi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 1 metreküp betonda kaç kg demir kullanılır?

TÜİK) açıkladığı inşaat maliyet endeksi rakamları açıklandı. Maliyetlerin hızla yükseldiği sektöre bugün de inşaat demiri darbe vurdu. Demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı resmen fırladı. Peki  1 metreküp betonda kaç kg demir kullanılır? 

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! Güncel inşaat demiri fiyatları

İnşaat sektöründe müteahhitleri isyan ettiren ve konut fiyatlarının yönünü belirleyen inşaat demir fiyatlarına bugün okkalı zam geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel inşaat demir fiyatları.

İnşaat demiri fiyatları 2 yılda yüzde 70 artarken, demir işçiliği fiyatları yüzde 400 arttı!

İnşaat mühendisi Atakan Bakılan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat demiri fiyatının 2 yılda yüzde 70 artarken, demir işçiliği fiyatlarının yüzde 400 arttığını kaydetti.

1954'te inşaat sektöründe demir sıkıntısı! İnşaat firmaları kepenk indirmiş!

1954 yılında, inşaat demiri piyasasında yaşanan darlık inşaat sektörünü olumsuz etkilemiş. Demir sıkıntısı içinde olan bir çok firma ise kepenk kapatmak zorunda kalmış.. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatların ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün temel malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları araştırılıyor. Bu kapsamda İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları yakından takip ediliyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar? 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri fiyatı resmen fırladı! 1 Nisan 2024 demir fiyatları

İnşaat demiri fiyatlarına zam geldi. Gelen zamların etkisiyle 1 ton demirin fiyatı adeta fırladı. İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 1 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

demir inşaat Demir Romans ödeme planı Haberi

demir inşaat Demir Romans ödeme planı

Demir İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romans ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Demir Romance projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Proje toplam 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşuyor.


Demir Romance fiyat!

1 oda 1 salon daireler 285 bin lira

2 oda 1 salon daireler 452 bin lira

3 oda 1 salon daireler 525 bin lira

3,5 oda 1 salon daireler 829 bin lira

4 oda 1 salon daireler 851 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Demir Romance teslimleri 2015 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. Demir Romance projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ile...