17 / 05 / 2024

demir inşaat Gözde Yıldırım Ansari

demir inşaat Gözde Yıldırım Ansari

Gözde Yıldırım Ansari, stratejik iletişim, reklam çalışmaları, sosyal medya iletişimi, kurum içi iletişim ve kurumsal sorumluluk projelerinden sorumlu olarak Yönetim Kurulu Başkanı’na bağlı görev yapacak...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Koyuncu tarafından kuruldu.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Zourchang tarafından kuruldu. 

demir inşaat Gözde Yıldırım Ansari Haberi

demir inşaat Gözde Yıldırım Ansari


Demir İnşaat’ın Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Gözde Yıldırım Ansari atandı.  Ansari, stratejik iletişim, reklam çalışmaları, sosyal medya iletişimi, kurum içi iletişim ve kurumsal sorumluluk projelerinden sorumlu olarak Yönetim Kurulu Başkanı’na bağlı görev yapacak.


Gözde Yıldırım Ansari hakkında

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölümü’nden mezun olduktan sonra Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’den Sinema Televizyon yüksek lisans derecesini aldı. Çalışma hayatına Doğan Tv Holding Kanal D ‘de başlayan Ansari, halkla ilişkiler, program planlama, yerli yabancı filmler ve programlar sorumlusu olarak 11 yıl görev aldı. 


Ardından İstanbul Arel Üniversitesi’nde Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini yürüttü. Gözde Yıldırım Ansari, Cengiz Limak Kolin CLK Enerji’deki Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevinden sonra Mart 2014 itibariyle Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne...