16 / 05 / 2024

Demir İnşaat Gültepe evleri lansman

Demir İnşaat Gültepe evleri lansman

Demir İnşaat, ilk olarak Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Dönüşüm ile İstanbul’un merkezine gelen şirket, önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere gün sayıyor.

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bilir tarafından kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaş Yankın tarafından kuruldu.

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Koyuncu tarafından kuruldu.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Demir İnşaat Gültepe evleri lansman Haberi

Demir İnşaat Gültepe evleri lansman

Kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe’den yol a çıkıp ilk projelerine start vermeye hazırlandıklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi bizlere güç verdi. Sevgileri bizi daha da onurlandırdı.


Buradaki evlerin bir kısmı babadan kaldığı için dolayısıyla muhatap olacağımız kişi sayısı da artıyor. Yaklaşık olarak 1.200 kişi ile muhatap oluyoruz. Tüm zorluklarına rağmen önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerimizi açıklamaya hazırlanıyoruz, bu konuda hummalı çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.



Yüzde 87’siyle ön protokol imzalandı

Demir İnşaat’ın Kentsel Dönüşüm ekibinin canla başla çalıştığına dikkat çeken Hamit Demir, Gültepe’de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar yüzde 87 ön protokol imzası aldıklarını, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını söyledi.


Şimdiye kadar düzenledikleri toplantılarda 490 daire sahibine ve toplamda 700 kişiye...