02 / 05 / 2024

demir inşaat hadımköy satılık

demir inşaat hadımköy satılık

Demir İnşaat Hadımköy fiyatları kapsamında konutların metrekare satış fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Demir İnşaat Hadımköy projesi önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkıyor...

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek!

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek. Soyak Yapı'nın yeni projesinde konutlar iki etap halinde teslim edilecek...

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

Demir İnşaat'tan 20 yıl vadeli konut kampanyasına destek!

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, KONUTDER, Emlak Konut GYO ve GYODER 20 yıl vadeli kampanyayı değerlendirdi.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınıyor!

İstanbul trafiğini rahatlatmak ve E-5'teki TIR trafiğini azaltmak için Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınacak. Günde yüzlerce kamyon ve TIR’ın giriş çıkış yaptığı ambarların bulunduğu araziye yeni karar doğrultusunda konut, alışveriş merkezi ve ticari alanlar yapılacak

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı!

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı kapsamında faiz oranları 0,31'den başlıyor. Demir La Vida projesinde teslimler başlıyor...

demir inşaat hadımköy satılık Haberi

demir inşaat hadımköy satılık


Demir İnşaat yeni projesini İstanbul Hadımköy bölgesinde hayata geçiriyor. 500 konutun yer alacağı Demir İnşaat Hadımköy fiyatları belli oldu. 


Demir İnşaat Hadımköy projesi 42 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Demir İnşaat Hadımköy projesinde 1+1 daire tiplerinden 6+1 daire tiplerine kadar seçenekler sunuluyor.


Demir İnşaat Hadımköy projesi içerisinde 30 bin metrekare ticari alan da yer alacak. Demir İnşaat Hadımköy fiyatları metrekare bazında yaklaşık 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor.


Demir İnşaat Hadımköy satışları 2013 Eylül ayında başlaması planlanıyor. Demir İnşaat Hadımköy projesinde dairelerin alanları 66 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Demir İnşaat iletişim bilgileri 

Telefon : 444 2 116

Web adresi : www.demirinsaat.com.tr

Gülcihan...