27 / 04 / 2024

demir inşaat satılık daire

demir inşaat satılık daire

İnşaat sektöründeki 30 yıllık tecrübesini yeni projelerine yansıtan Demir İnşaat, kaliteyle lüksü harmanladığı projeleri ile öne çıkıyor. Son olarak Demir La Vida projesinde farkını ortaya koyan Demir İnşaat, tüketici mutluluğunu esas alıyor...

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

demir inşaat satılık daire Haberi

demir inşaat satılık daire


İnşaat sektörünün 30 yıllık tecrübeli markası Demir İnşaat, insanlara modern yaşam alanları kazandırdığı projeleri ile sektöründe öne çıkıyor. Markalı konutta en son teknolojileri sunan Demir İnşaat, akıllı ev sistemleri ile zengin sosyal alanların yer aldığı projelerle tüketicilerin beğenisini topluyor. Demir La Vida projesi ile de tüketicilere bir konutta aranabilecek her türlü lüksü, konforu sunuyor... 


HER PROJEDE BİR ADIM İLERİ 

İnşaatta kullandığı son teknolojilerle tüketicilerin beğenisini kazanan şirket, her projesinde bir adım daha ileri giderek tüketicisine verdiği değeri ortaya koyuyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, insanlara daha kaliteli ve daha konforlu yaşam alanları sunma hedefi ile yeni projeler geliştirdiklerini söyledi. Tüketicilere sağlam ve kaliteli yaşam alanları ve konutlar üretme hedefi ile yeni projeler geliştirdiklerine işaret eden Demir şöyle devam etti: 


LANSMANA...