06 / 05 / 2024

Demir İnşaat yazlık evler fuarı

Demir İnşaat yazlık evler fuarı

19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’na katılan Demir İnşaat yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Demir İnşaat, 19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Ebinç tarafından kuruldu.

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Ond Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ond Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nuri Demir ve Onur Demir otaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Kovid-19'la yazlık bölgelerde ruhsat rekoru kırıldı!

Kovid-19 salgınında yazlık kesimlerde ruhsat rekoru kırıldı. Yeni yatırımlarını Kovid-19 sonrası için harekete geçirecek olan inşaatçılar, ruhsat başvurularını artırdı. Ruhsat artışlarında öne çıkan bölgeler ise yazlık kesimler oldu.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Tahir Demir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Demir İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Demir tarafından kuruldu.

Demir İnşaat yazlık evler fuarı Haberi

Demir İnşaat yazlık evler fuarı

Geçtiğimiz hafta Dubai International Property Show’da projelerini vitrine çıkaran Demir İnşaat,  19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Özellikle Körfez ülkesi yatırımcılarının katılımıyla dikkat çeken fuar, Arap Türk Gayrimenkul Zirvesi ile paralel gerçekleşti. Körfez ülkelerinin son yıllarda Türkiye’ye olan ilgisinin fuarda kendini gösterdiğini söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, etkinliğin Demir İnşaat açısından oldukça verimli geçtiğini belirtti. Özellikle İstanbul’a yatırım yapmak isteyenlerin Demir Romance ve Ayışığı Vadi Evleri’ne büyük ilgi gösterdikleri bilgisini veren Hamit Demir, gerek Dubai’de gerekse İstanbul’da pek çok yabancı yatırımcıyla el sıkıştıklarını söyledi.

Hamit Demir; ''Demir İnşaat olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışında pek çok fuara katılmaya devam ediyoruz. 29 Nisan'da lansmanı gerçekleşecek yeni projemiz Demir La Vida...