28 / 04 / 2024

demir inşaatın konut projeleri

demir inşaatın konut projeleri

Dubai International Property Show' da projelerini vitrine çıkaran Demir İnşaat, 19 - 20 Nisan'da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, son iki senedir hızla yükselen inşaat maliyetlerinin konut fiyatları üzerine olan etkisini değerlendirdi...

TOKİ, Şırnak'ta 11 bin 111 konutun inşaatını tamamladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Valiliği önünde düzenlenen Toplu Açılışı Töreni'nde yaptığı konuşmada, TOKİ aracılığıyla Şırnak'ta bugüne kadar 11 bin 111 konut inşaatının tamamlandığını açıkladı.

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

İnşaat ve konut sektörü canlanacak!

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın, kredi faizlerindeki düşüşün inşaat ve konut piyasası başta tüm sektörlerde olumlu etkisini hızla göstereceğini söyledi.

Peribacalarındaki inşaatın yıkımı tamamlandı!

Nevşehir'in Göreme ilçesinde peribacalarının yer aldığı bölgede inşa edilen iş yeri ve konut inşaatının yıkımı tamamlandı.

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına ara verildi!

Nevşehir'in Göreme ilçesinde peribacalarının olduğu bölgede başlatılan iş yeri ve konut inşaatının yıkımına devam ediliyor. 

İnşaat tamamlama konut kredisi özellikleri!

Ziraat Bankası konut inşaatını tamamlarken finansman ihtiyacı duyan vatandaşlara uzun vade ve düşük faiz oranlarıyla inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

demir inşaatın konut projeleri Haberi

demir inşaatın konut projeleri

Demir inşaat Yönetim Kumlu Başkanı Hamit Demir, etkinliğin Demir İnşaat açsından oldukça verimli geçtiğini belirtti. 

Demir Romance ve Ayışığı vadi Evlerîne büyük ilgi gösterdikleri bilgisini veren Hamit Demir, gerek Dubai'de gerekse istanbul'da pek çok yabancı yatınmcıyla el sıkıştıklannı söyledi. Demir.'Demir inşaat olarak gerek yurtiçi gerekse yurtdışında pek çok fuara katılmaya devam ediyoruz. 29 Nisan'da lansmanı gerçekleşecek yeni projeme Demir La vida ile birlikte, satışlanme artarak devam edecektir" dedi. 


Yeni...