27 / 04 / 2024

demir romance daire fiyatları

demir romance daire fiyatları

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen proje 5 bin 141 metrekare sosyal tesis alanından oluşuyor. Peki Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Demir Romance konut projesi 60 tane ticari birimden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Demir Romance Beylikdüzü Evleri iletişim!

Demir Romance Beylikdüzü Evleri iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Satış süreci devam eden projede yer alan konutların alanları minimum 66 metrekare, maksimum 229 metrekare olarak belirlendi.

Demir Romance’tan yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın kampanyası!

Demir Romance’tan yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın kampanyası başladı. Demir İnşaat, Ağustos 2015’te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance’ta yılsonuna özel, “Yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın” kampanyası düzenledi.

Demir Romance Konutları satılık!

Toplamda 776 adet daireden meydana gelen Demir Romance Konutları satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Demir Romance örnek daire!

Demir Romance projesinde dairelerin fiyatları 285 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projede 776 adet daire bulunuyor. İşte Demir Romance örnek daire görselleri..

Demir Romance güncel fiyat listesi!

Demir Romance projesinde satışa sunulan dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlıyor ve 229 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte Demir Romance güncel fiyat listesi....

Demir İnşaat Demir Romance Evleri!

Demir İnşaat Demir Romance Evleri 'nin ödeme planı kapsamında yüzde 5-10-15 peşinat ödeniyor. Demir İnşaat imzası ile yükselen projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise yüzde 3 indirim uygulanıyor.

Demir İnşaat Demir Romance satılık!

Demir İnşaat Demir Romance satılık dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan dairelerin 7 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Demir Romance Evleri iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance projesi 37 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Demir Romance Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance Evleri 776 tane daireden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçeneğine sahip Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance'da teslimler Temmuz'da!

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance Evleri'nde erken teslim!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor.

Demir Romance daire teslimleri Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın " Demir Romance " projesi kapsamında, konutların sahiplerine Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Demir Romance ticari alan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesinde 776 daire, 60 ticari alan bulunuyor. Projede yer alan ticari alanların satışları başladı.

demir romance daire fiyatları Haberi

demir romance daire fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası’nda yükselen Demir Romance Evleri 170.000 metrekare brüt inşaat alanında kurulan ve 22.000 metrekaresi özel tasarlanmış peyzaja ayrılan alanda hayata geçiriliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.



Beylikdüzü Demir Romance Evleri Demir Romance, toplam 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villadan oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinat sonrasında kalan tutar 1,09 faiz oranı üzerinden taksitli olarak ödeniyor. 



Demir Romance'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda bir salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede  1+1 daireler  480 bin TL'ye satılıyor.



Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek "Bu 10 Numara Kampanyayı Ancak Babanız Yapar" kampanyası ile "Kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim" uyguluyor. 



Demir Romance konut alacaklara açık ve kapalı yüzme...