03 / 05 / 2024

Demir Romance proje detayları

Demir Romance proje detayları

Kampanyada, peşin alımlarda yüzde 10 indirim ya da kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzde 5 peşinat avantajı devam eden projede, 11 bin 800 TL peşinat ve 2.500 TL'den başlayan taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance'ta teslim Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın "Demir Romance" projesinde, konutların sahiplerine ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü'ndeki proje 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri!

Havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunan Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 20 ay vadelendiriliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor.

Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance ticari alanlarının satışları devam ediyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen proje 5 bin 141 metrekare sosyal tesis alanından oluşuyor. Peki Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans fiyat listesi!

Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 daireler yer alıyor. Proje Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek. İşte Beylikdüzü Demir Romance Rezidans fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 66 metrekare ile 229 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje 7 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Demir Romance Beylikdüzü ev fiyatları!

Demir Romance projesinde satışa sunulan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor. Proje 7 ay sonra teslim edilecek. İşte Demir Romance Beylikdüzü ev fiyatları...

Demir Romance Konutları satılık!

Toplamda 776 adet daireden meydana gelen Demir Romance Konutları satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Demir Romance proje detayları Haberi

Demir Romance proje detayları


Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde insa ettiği Demir Romance projesi için düzenlediği yaz kampanyasıyla müşterilerinin karsısına çıkıyor. 235 milyon TL'lik yatırım bedeliyle insa edilen proje, 66 metrekare ile 268 metrekare aralığında değişen 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği ile yükseliyor


. Projede, 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri 16 ile 18 arasında değişen toplam 7 blok üzerinde 776 konut ve 60 ticari alan yer alıyor. Kampanyada, peşin alımlarda yüzde 10 indirim ya da kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzde 5 peşinat avantajı devam eden projede, 11 bin 800 TL peşinat ve 2.500 TL'den başlayan taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Star


İstanbul Demir Romance Evleri iletişim:

Tel: 444 2 116

Web adresi: