29 / 04 / 2024

Demir Romancede yeni kampanya

Demir Romancede yeni kampanya

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

Hisse yatırımına yeni başlayanlar dikkat: Portföyünüz 100 bin, 500 bin, 1 milyon TL olduğunda kaç hisseniz olmalı? 

Yatırımcılar, hisse yatırımına nasıl başlanması gerektiğini merak ediyor. Peki yatırıma yeni başlayanlar neler yapmalı, kaç hisse almalı? Yatırımcı Onur Demir, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi! Fiyatlar şişmeye başladı! Müteahhitler isyanda! Güncel demir fiyatları

Geçtiğimiz haftalarda art arda gelen indirimin ardından demir fiyatları yeni haftaya zamla başladı. İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 25 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demirine indirim gelmeye devam ediyor. Yeni haftaya girilmesi ile birlikte demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 11 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına yeni haftanın ilk gününde indirim geldi. Demir diyatları gelen indirimle birlikte dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. 20 TL sınırını aşan dolar kuru güne yeni rekorla başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları.

Demir fiyatlarına yeni indirim! Peş peşe açıklandı! İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Peki güncel demir fiyatları kaç lira oldu? Şehir şehir demir fiyatları kaç TL? İnce demir ve kalın demir ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Demir Romancede yeni kampanya Haberi

Demir Romancede yeni kampanya

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı. Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor. Büyükçekmece'de hayata geçirilen Demir La Vijda'da sıfır faizli 36 ay vadeli ödeme kolaylığı sağlanıyor. 


Sözcü 


Tel: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


Demir La Vida telefon: 0212 853 00 31

Web: