07 / 07 / 2024

Demir Sabancı gayrimenkul

Demir Sabancı gayrimenkul

Demir Sabancı’ya ait gayrimenkul şirketi Sedesco, ABD’deki bir gayrimenkul şirketinden 80 milyon dolara yer almak için masaya oturdu.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Hakan Demir tarafından kuruldu.

Ermet Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermet Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Erkan Demir tarafından kuruldu.

Demir Sabancı gayrimenkul Haberi

Demir Sabancı gayrimenkul

Dünya Gazetesi yazarlarından Kerim Ülker, bugünkü köşesinde ''Sabancı, 80 milyon dolara Manhattan’da yer alıyor'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte o yazı.. 

Türkiyeli inşaat şirketlerinin gayrimenkul projesi için gözde ülkesi ABD oluyor. ABD’de ise en fazla ilgi gören kentler güneyde Miami, kuzeyde New York. 

Okan Holding, Nef, Tahincioğlu, Tepe İnşaat, Süzer, Bayraktar, Bilgili Holding gibi Türk şirketlerinin çalışma başlattığı ve proje ürettiği ABD’de en dikkat çeken ise Demir Sabancı. 

Demir Sabancı’ya ait Sedes Holding’in gayrimenkul şirketi olan Sedesco, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız ABD’deki bir gayrimenkul şirketinden 80 milyon dolara bir yer almak için masaya oturdu. 

Arsanın bugünkü kurlarla 450 milyon liraya yakın bir değer ettiği belirtiliyor. Demir Sabancı’nın istediği yerin ise dünyanın en pahalı bölgesi Manhattan’ın en lüks yeri Billionaire Row olduğu kaydediliyor. 

Bu bölge, en...