03 / 05 / 2024

demir tatil koyu bodrum

demir tatil koyu bodrum

Aman Resort, ünlü mimar Turgut Cansever'in 1992 yılında Aga Han Mimarlık ödülü aldığı Demir Tatil Köyü'nü işletecek...

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak ve Hamdi Demir ortaklığında kuruldu. 

Demir La Vida'da 1 ayda konutların yarısı satıldı!

Demir İnşaat tarafından Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim şekilde hayata geçirilen Demir La Vida'mn yüzde 76'sı yeşil alandan oluşuyor.Demir La Vida'nın yüzde 50'si lansmana çıktığı ilk bir ayda satıldı.

İzmir Hayıtlı Merada Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Merada Termal Tatil Köyü İzmir'in Dikili ilçesi Hayıtlı Koyu'nda hayata geçiyor. Merada Termal Tesisleri toplamda 600 daire ile 270 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ali Ağaoğlu Cennet Koyu'nda tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hafta sonu ailesiyle Bodrum’daydı. ‘Aga1’, ‘Aga3’ ve ‘Aga6’ adlı üç yatını Cennet Koyu’na demirleten işadamı gövde gösterisi yaptı.

Turizm sektöründe bayramda talep yoğunluğu bekleniyor!

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, tatil planlarını Ramazan ayı sonrasına erteleyenlere ve bayram tatiliyle yıllık iznini birleştirmeyi planlayanlara uyarılarda bulundu.

Hamit Demir'in tatil tercihi Güney Amerika!

Milliyet Emlak sayfasının bu haftaki konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamil Demir oldu. Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti.

Akvaryum Koyu'na giriş kapatıldı mı?

Akvaryum Koyu'nun girişinin demir kapıyla kapatıldığı iddia edildi. Geçen sene yürürlüğe giren 1/100 binlik imar planında doğal sit alanı olan koyun kentsel alanı olarak planlanması adalılar başta olmak üzere Çanakkale halkının tepkisini çekmişti.

Bozcaada Akvaryum Koyu'na giden yol kapatıldı!

Bozcaada İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Akvaryum Koyu'na giden tek yol, koyun gerisindeki arazinin sahibi Kamil Erdoğan tarafından demir kapı konularak araç girişine kapatıldı.

Demir İnşaat ev alanı tatile gönderiyor!

Demir İnşaat, İstanbul Avrupa yakasının ilk akıllı ev projesi Demir Romance için kampanya başlattı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ev alacak çiftler 4 günlük tatil kazanacak.

Kissebükü Koyu'nda yapılacak tatil köyü projesine tepki geldi!

Kissebükü Koyu'nda yapılacak tatil köyü projesinin iptali için mücadele veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Yerele önem veren zihniyetin oluşması lazım" dedi.

Yıldırım Demirören Mandarin Oriental Bodrum'dan 5 milyon Euroya villa aldı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de modaya uyup Cennet Koyu'ndaki The Residences Mandarin Oriental Bodrum'dan villa aldı. Yıldırım-Revna Demirören çifti yeni villalarında önceki hafta sezonu açtı...

Mersin'de nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapılıyor!

Mersin’in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyu'na 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Ramazan Bayramı ile birlikte hizmete girecek tatil köyü tamamlandığında 20 milyon liraya mal olacak.

Demir Romance ve Quasar İstanbul'dan ev alana tatil!

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Kampanyalarda konut alana tatil seçeneği çıktı. Demir Romance'ta daireler 226 bin TL'den satılıyor...

demir tatil koyu bodrum Haberi

demir tatil koyu bodrum

 Dünyanın en lüks otel zincirlerinden Aman Resort Bodrum'a geliyor. Zincir, ünlü mimar Turgut Cansever'in 1992 yılında Aga Han Mimarlık ödülü aldığı Demir Tatil Köyü'nü işletecek. 2009 yılında vefat eden Cansever'in en önemli eserlerinden biri olan Demir Tatil Köyü projesinde yatırımı, ismi açıklanmayan bir grubun yapacağı, Aman Resort'ün ise sadece işletmeyi üstleneceği öğrenildi. Otelin bu yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Aman Resort, Bali, Hindistan, Sri Lanka, Kamboçya gibi dünyanın egzotik yerlerinde ilginç konseptli oteller açıyor.