24 / 07 / 2024

Demir yolu taşımacılığı

Demir yolu taşımacılığı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde demir yolu taşımacılığı genel taşımacılığın içerisinde yüzde 4'lerde. Kısa zamanda bunu yüzde 10'lara çıkarmayı ve 2025 yılı sonrasında yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Enver Demir ve  Hülya Demir tarafından kuruldu.

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Karakuş ve Emin Karakuş ortaklığında kuruldu.

Demir yolu taşımacılığını yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde demir yolu taşımacılığı genel taşımacılığın içerisinde yüzde 4'lerde. Kısa zamanda bunu yüzde 10'lara çıkarmayı ve 2025 yılı sonrasında yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sıvacı tarafından kuruldu.

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir, Mozaffer Molodı ve Rahım Ghorbanı Afshar ortaklığında kuruldu. 

Translar Taşımacılık Lastik İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translar Taşımacılık Lastik İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Gevrek tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Merdivenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu mecliste!

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu 22 milletvekili imzasının yer aldığı gerekçe ile meclise taşındı. Türkiye için hayati önem taşıyan demir yolu taşımacılığının gelişmiş ülkeler seviyesine çıkartılması için Meclis araştırması açılması talep edildi..

Zordemir İnşaat Gayrimenkul Turizm Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zordemir İnşaat Gayrimenkul Turizm Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Zor ve Ahmet Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi açıldı!

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi, Barış Toprak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Fındıkzade Sokak'ta açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Salih Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Camii Sokak'ta kuruldu.

Demir yolu taşımacılığı Haberi

Demir yolu taşımacılığı

Çeşitli programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tuşba Belediyesini ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belediye Başkanı Salih Akman'dan Tuşba ilçesinde yapılan projelerle ilgili bilgi alan Bakan Karaismailoğlu daha sonra Feribot İskelesi'nde sürdürülen inşaat çalışmalarını denetledi.

TCDD 5. Bölge Müdürü Aliseydi Felek'ten bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, buradaki açıklamasında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının devam eden projelerinin bir an önce tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

"Van bölgesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2002'den beri onlarca proje yapıldı. Yaklaşık 9 milyar TL civarında Van'da projeler yapıldı. Devam eden pek çok proje de var." diye konuşan Bakan Karaismailoğlu, şunları söyledi:

"İnşallah vatandaşın yaşam koşullarını rahatlatacak projeleri bir bir hizmete alacağız ve iyilerini yapacağız. Van'ın gündemini uzun yıllardır meşgul eden Van çevre...