16 / 05 / 2024

demir yolu uzunluğu

demir yolu uzunluğu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Demiryolu hat uzunluğunu 12 bin 800 kilometreye çıkardıklarını söyledi.

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Emtia fiyatlarındaki artış hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurdaya okkalı zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları kaç TL? 

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Zengezur Koridoru'nun inşaatı aralıksız devam ediyor...

Zengezur Koridoru'nun Azerbaycan topraklarından geçen kısmında inşa edilen kara yolunun yüzde 80'inden çoğu, demir yolu hattının ise yüzde 45'i tamamlandığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Dolardaki artış demir fiyatlarını uçurdu! Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurundaki artış inşaatta kullanılan demir fiyatlarını yükseltti. Demirin ton fiyatı İstanbul'da 16 bin 500 liraya kadar yükseldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları beş ayın en düşük seviyesine gerilerken yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyaları resmen uçuşa geçti. Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen uçtu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrasında demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir düşüşe geçen demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

demir yolu uzunluğu Haberi

demir yolu uzunluğu

Çalışmalarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çeşitli ziyaret, açılış ve inceleme programları kapsamında ziyaret ettiği Edirne'de, valilikte Vali Ekrem Canalp, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti İl Başkanı Belgin İba tarafından karşılandı.

"Demiryolu hat uzunluğumuzu 12 bin 800 kilometreye çıkardık"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, son 18 yılda tüm ulaşım yatırım miktarının 910,3 milyar lirayı aştığını dile getiren Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizde bölünmüş yol uzunluğumuzu 6 bin 100 kilometreden 28 bin kilometreye çıkardık. Yarım asırdır ihmal edilen demiryollarımızda bin 213 kilometre YHT hattı inşa ettik. Konvansiyonel hatlarımızla birlikte demiryolu hat uzunluğumuzu 12 bin 800 kilometreye çıkardık. Havalimanlarımızı 23'ten 56'ya çıkararak 'havayolu halkın yolu' ilkemize uygun yatırımlar yaptık. 2003'te dünyada 50 ülke ve...