27 / 04 / 2024

demir zam

demir zam

Demir fiyatlarında bu hafta tam 100 Türk Lirası indirim meydana gelmişti. Cuma günü ise demir fiyatlarında 50 lira daha indirim meydana geldi. Peki ince ve kalın demir fiyatları kaç Türk Lirası oldu? İşte güncel 16 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarında beklenmedik gelişme! Bu sefer indirime gidildi!  9 Ekim 2022 İnce ve kalın demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarında sevindiren haber geldi. Rekor seviyelere kadar çıkan demir fiyatlarına büyük indirim. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? İşte 9 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 8 Ekim 2022 ince ve kalın demir fiyat listesi 

Uzun bir aradan sonra demir fiyatlarında dün indirime gidildi. Rekor seviyelere çıkan demir fiyatları dün ciddi anlamda düşüş yaşadı. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? İşte 8 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Müteahhitler isyanda! Demir fiyatlarına bir zam daha geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından yükselişe geçen demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlar sonrası müteahhitler isyanda. Peki 1 ton demirin fiyatı ne kadar? 4 Ekim 2023 güncel demir fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

demir zam Haberi

demir zam

İnşaat sektörünün bir numaralı yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarında cuma tekrar indirim meydana geldi. Bir önceki gün gelen 100 lira indirimin ardından dünse İstanbul ince demire 50 Türk Lirası daha indirim yapıldı. Demir fiyatları da bu şekilde dibi görmeye başladı.

DEMİR FİYATLARI DİBE VURUYOR

Dünyada demir sektöründe bir takım önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu gelişmeler ülkemizdeki demir fiyatlarını da direkt olarak etkilemeye devam ediyor.

Demir cevheri vadeli bir biçimde Çin'in katı Kovid-19 politikasını rahatlatacağı yönündeki beklentiler azalırken, çelik üretim hammaddelerin olan isteğin azalması sonrası da spot demir fiyatları 11 ayın en düşük seviyesine geldi.

Spot demir cevheri dün 95,50 dolar/ton ile 2021 yılının kazım ayından bu güne en düşük performansını göstererek tarihe geçti.

Bakır fiyatları da Çin'de artan Kovid-19 vakaları ve ısrarlı şekildeki...