07 / 05 / 2024

Demirağ OSB ihale süreci

Demirağ OSB ihale süreci

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Sivas Demirağ OSB 2021'de tamamlanacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kentin yatırım üssü olacağını söyledi.

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

Sivas Demirağ OSB'nin altyapı protokolü imzalandı!

814 hektarlık alana kurulacak olan Sivas Demirağ OSB'nin altyapı protokolü imzalandı...

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma!

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Mardin 2. OSB'de 14.6 milyon TL'ye altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mardin 2. OSB'ye ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 14 milyon 642 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Demirağ OSB ihale süreci Haberi

Demirağ OSB ihale süreci

Sivas Valisi  Davut Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Sivas merkeze 25 kilometre mesafede Kovalı mevkisinde 814 hektar alana kurulacak Demirağ OSB'nin Sivas ekonomisine büyük canlılık kazandıracağını dile getirdi. 

Demirağ OSB'nin altyapı projeleri için yapım ihalesine çıkıldığını bildiren Gül, "Şehrimizin ekonomik olarak ileri hedeflere ulaşmasına katkı sağlayacak, doğrudan ve dolaylı olarak 40 bin kişinin istihdamına olanak tanıyacak OSB, yanındaki alana Lojistik Merkezi'nin de yapılacak olmasıyla ayrı bir önem kazandı." dedi.  Gül, şunları kaydetti:

"7 Haziran'da ihale yapılacak ve ihale süreci yaklaşık 10 gün sürecek. Yaklaşık 150 milyon liralık bir yatırım. Altyapı inşaatının ardından da yer talebinde bulunan ve yer tahsisi yapılan firmalar inşaatlarına başlayarak üretime geçebilecekler. Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nde onaylı imar planına göre 226 sanayi parseli bulunuyor, parsellerin sanayicilere tahsis edilmesine devam...