04 / 05 / 2024

demirbankın sahibi cıngıllıoğlu ailesine ait yalı

demirbankın sahibi cıngıllıoğlu ailesine ait yalı

Cıngıllıoğlu ailesine ait olan Kanlıca'daki yol yalısını, Ömer Sabancı 20 milyon dolara satın aldı...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Yağcıoğlu Apartmanı’nın müteahhitlerinden korkunç itiraf!

İzmir depremiyle ilgili tutuklu 7 şüpheliden 2’si, yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı’yla ilgili gerçekleri anlattı. Şüpheliler, "İnşaat yapım sürecinde ve sonrasında zeminde su birikmesini fark ettik. Buna rağmen inşaata devam edip tamamladık" itirafında bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

demirbankın sahibi cıngıllıoğlu ailesine ait yalı Haberi

demirbankın sahibi cıngıllıoğlu ailesine ait yalı

TMSF tarafından el konulan Demirbank'ın sahibi Cıngıllıoğlu ailesine ait olan yol yalısını Ömer Sabancı aldı. Uzun zamandır satışta olan Halit Cıngıllıoğlu'na ait Kanlıca'daki yol yalısı, 20 milyon TL'ye satıldı. C Yatırım Anonim Şirketi adına kayıtlı olan yalı, 13 dönüm bahçe içinde bulunuyor. Yalı, Rasim Ahmet Paşa Yalısı'nın çaprazında Kanlıca Çubuklu Caddesi üzerinde yer...