27 / 04 / 2024

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri teslim tarihi

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri teslim tarihi

İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda inşa edilen projede 536 daire yer alıyor. Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri!

İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda inşa edilen projede 536 daire yer alıyor. Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Diktaş Mühendislik İnşaat Yapı ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diktaş Mühendislik İnşaat Yapı ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Seyit Tiktaş tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Mehlil Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehlil Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yeşilyurt, İlyas Yeşilyurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 1890 Sokak'ta kuruldu.

Özdeniz Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdeniz Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Dinç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Esenyurt, Mehter Çeşme Mahallesi, 1944 Sokak'ta kuruldu.

BGZ Yapı ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BGZ Yapı ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Turgut Boğaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi, 100. Yıl Caddesi'nde kuruldu.

C E S Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C E S Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Berktaş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi'nde kuruldu.

Özdemiroğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Özdemiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Eftelya Sokak'ta kuruldu.

13 Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

13 Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Erdil, Savaş Kara tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Şeker Reis Sokak'ta kuruldu.

Sur Yapı ve ECE Türkiye 2 AVM için anlaşma yaptı!

Sur Yapı ve ECE Türkiye, İstanbul ve Bursa'daki 2 yeni projede işbirliği yaptı. Axis İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinde, ECE Türkiye, AVM'lerin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetimini üstlenecek.

Arıkanlar Mühendislik Yapı ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıkanlar Mühendislik Yapı ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da Beylikdüzü, Aktel Residence C Blok'ta kuruldu.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Fuarı'na katılıyor!

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor!

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak.

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı Kartal'da dönüşüme girdi!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı işbirliği, Kartal'da kentsel dönüşüme imza atıyor. İki firmanın dönüşüm projesi Cordella Tvvins'te satışta olan konutların fiyatları minimum 239 bin TL'den başlıyor.

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri teslim tarihi Haberi

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri teslim tarihi

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan projede daire seçenekleri 2,5+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 şeklinde dizayn edildi.  


26 blok halinde inşa edilen proje iletişim bilgilerine göre telefon numarasının 0850 532 0 360 olarak belirlendi.  Proje İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda inşa ediliyor.


Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Toplam 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villadan meydana gelen projede daire teslimleri Nisan 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Tel: 0850 532 0 360

Web: http://360kurtkoy.com/

Tülay...