09 / 05 / 2024

demirci osb inşaat

demirci osb inşaat

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Bozdağ tarafından kuruldu.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kars OSB'den 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldılar!

Kars Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerinin deposundan 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı...

İTOB OSB'de 90 fabrikanın inşaatı tam gaz!

İTOB Organize Sanayi Bölgesi, 250 hektar alana sahip. İTOB OSB'de 90 firmanın da inşaatı devam ediyor.

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak. Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı altyapı yapım işi ihalesi 6 Temmuz'da düzenlenecek..

demirci osb inşaat Haberi

demirci osb inşaat

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı. 

Manisa Denge'de yer alan habere göre; Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Üçbaş, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Ziyarette heyet tarafından, ilçeye bağlı Sevinçler Mahallesinde 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi konusunda bilgi verildi. Manisa merkez ve ilçelerdeki organize sanayi bölgelerinin tarım ve sanayi alanında önemli bir istihdam oluşturduğunu ve ürettikleri katma değer ile ülke ekonomisine katkı sağladığını belirten Vali Ahmet Deniz Demirci Organize Sanayi Bölgesinin Manisa’nın ekonomik gücüne katkı sağlayacağını açıkladı.