18 / 07 / 2024

demirciler konağı inşaatı

demirciler konağı inşaatı

Kocaeli'de yer alan tarihi Demirciler Konağı rekonstrüksiyon projesiyle yeniden inşa ediliyor. 

Kocaeli Demirciler Konağı yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçmişten günümüze ulaşmış yorgun tarihi yapıları ayağa kaldırmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Osmaniye'deki 'Devlet Bey Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'de doğduğu evin yerinde inşa edilen "Devlet Bey Konağı"nın inşaatında sona gelindi...

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

TOKİ Antalya Aksu hükümet konağı inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ Çine hükümet konağı inşaat ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Aydın ili Çine ilçesi hükümet konağı inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

demirciler konağı inşaatı Haberi

demirciler konağı inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki tarihi yapıları günümüze kavuşturmak için yeni projeler hayata geçiriyor. Geçmişle bugün arasında bir köprü olan tarihi yapılar restorasyon ve rekonstrüksiyon uygulamalarıyla yeniden hayat buluyor. Bu tarihi yapılar arasında yer alan Demirciler Konağı da rekonstrüksiyon projesiyle yeniden inşa ediliyor. 


ASLINA UYGUN YAPILIYOR

1851 yılında inşa edilmiş olan konak uzun süredir kullanılmadığından bakımsızlıktan dolayı üst katları çökmüş durumdaydı. Bu nedenle Demirciler Konağı aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor. Yapının üst katında iskelet yapım çalışmaları devam ederken çatı kaplama uygulaması tamamlandı.

TARİHİ KONAK

Demirciler Konağı olarak bilinen tarihi ev aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor. Üç katlı olarak tasarlanan yapının taban alanı yaklaşık 190 metrekare. 


Kocaeli Büyükşehir...