02 / 05 / 2024

Demirdöküm Bozüyük

Demirdöküm Bozüyük

Türkiye’nin ısıtma sektörü lideri DemirDöküm’ün Bozüyük’teki Ar-Ge Birimi özel sektöre ait 140. Ar-Ge Merkezi olarak onaylandı...

Demirdöküm fabrikası, İSİB toplantısına ev sahipliği yaptı!

Demirdöküm Bozüyük fabrikası İklimlendirme Sanayii İhracatçılar Birliği (İSİB) toplantısına ev sahipliği yaptı...

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Bozüyük'te kent yatırımları hizmete geriyor!

Bozüyük'te hayata geçirilen Bozüyük Şehir Müzesi Ve Arşivi hizmete açılacak.

Bozüyük Yenidoğan'da dev park inşaatı başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan, Manişar Parkı'ndaki çalışmalara katıldı. Manişar Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

Bozüyük’te TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 724 adet konut düzenlenen anahtar teslim töreniyle hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Demirdöküm Bozüyük Haberi

Demirdöküm Bozüyük

Türkiye’nin ısıtma sektörü lideri DemirDöküm’ün Bozüyük’teki Ar-Ge Birimi, Vaillant Group’tan yapılan teknoloji transferi sayesinde, 5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkındaki Kanun uyarınca Sanayi Bilim ve Teknoloji Bakanlığı kriterlerine uygun bir şekilde düzenlendi ve özel sektöre ait 140. Ar-Ge Merkezi olarak onaylandı. Vaillant Group’tan yapılan teknoloji transferi Bozüyük’ü, Vaillant Group’un Almanya’dan sonra ikinci sıradaki “yetkinlik merkezi” düzeyine de yükseltti.


Bozüyük’deki Ar-Ge faaliyeti sonucunda DemirDöküm, çevreye saygılı ve sürdürülebilir ekonomiye uygun yenilikçi ürünleriyle iki uluslararası ödül aldı. Bozüyük’te tasarlanan ve patenti alınan güneş kolektörü yoğun olarak İspanya ve İtalya pazarında Vaillant Group markaları altında satılıyor. Tasarımı ve üretimi Bozüyük’te yapılan yüksek verimli yoğuşmalı kombiler İngiltere’de satılıyor.


Bu özellikleriyle DemirDöküm, bugüne kadar onaylanan ve sınai üretimde kullanılan 9 patenti ve 1 faydalı...