01 / 05 / 2024

demirdöküm organizasyon

demirdöküm organizasyon

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, yaşanan değişimler ile hizmet kalitesinin önemi hakkındaki paylaşımların yapıldığı organizasyon gerçekleştirdi.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan    Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erdem tarafından kuruldu.

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünal ve Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Aksoy tarafından kuruldu.

FAB Tasarım Mimarlık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

FAB Tasarım Mimarlık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Eriş tarafından kuruldu.

Garga İç Mimarlık Tasarım Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garga İç Mimarlık Tasarım Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Özçoban tarafından kuruldu. 

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Tamer Taşkın, Sezer Öztürk ve Mehmeh Beyazkılıç ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

DemirDöküm, yeni nesil klimasını tanıttı!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

DemirDöküm yeni kliması A 450 F’yi beğeniye sundu!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

Derinler Mühendislik İnşaat Reklam Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Mühendislik İnşaat Reklam Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri San.Tic.Limited Şirketi, Ayhan Yalpa tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

DemirDöküm, 'Altın Şehir' Prag'da servislerini ağırladı!

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, yaşanan değişimler ile hizmet kalitesinin önemi hakkındaki paylaşımların yapıldığı organizasyon gerçekleştirdi.

demirdöküm organizasyon Haberi

demirdöküm organizasyon



Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan, satış sonrası hizmet ve servis uygulamalarıyla da kusursuz müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmalarını sürdüren DemirDöküm, en başarılı servislerini Prag'da ağırladı.


Tarihi dokusuyla geniş bir kitle tarafından dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak gösterilen Prag'da düzenlenen organizasyon, Vaillant Group Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Zeki Kalaycılar, DemirDöküm Servis Müdürü Fuat Hamoğlu ve en başarılı yetkili servislerin katılımı ile gerçekleşti.


Satış sonrası hizmetlerde geçen yıl hayata geçirilen uygulamalar kapsamında ciro, müşteri memnuniyeti ve kalite kategorilerinde en yüksek puanı alan DemirDöküm’ün 20 yetkili servisi ve bölge yöneticilerinin katıldığı organizasyonda 2016 yılına yönelik hedefler paylaşıldı.


DemirDöküm'ün yenilikçi ürün ve hizmetleri, müşteri beklentilerinde yaşanan değişimler ile hizmet kalitesinin önemi hakkındaki paylaşımların yapıldığı organizasyon, Avrupa’nın büyülü başkentinde tarihi turla...