02 / 05 / 2024

Demirdöven Barajı nerede

Demirdöven Barajı nerede

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek.

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli iel Kadir Demirdöven tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demirdöven tarafından kuruldu.

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Erzurum Demirdöven DAP projesi için acele kamulaştırma!

Demirdöven Projesi (DAP) Kapsamındaki Pasinler Tımar Regülatör Sulaması İşinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haliçport projesine itiraz!

Deniz-Der Başkanı Demirdöven:"Dünya mirası listesine aday olacak nitelikleri taşıyan Haliç'teki tersanelerimizin yok edilmesinin ilk adımını oluşturacak Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi'ne itiraz ediyoruz" dedi.

Demirdöven Barajı'nın onarım işi 29 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek.

Anadolu’daki en eski baraj kalıntısı nerede?

Su, en başta gelen ihtiyacımız. Bu yüzden şehirler su kaynakları yakınına kurulurken, su ihtiyacının giderilmesi için de türlü yapılar inşa edilmiş. Anadolu’daki en eski baraj kalıntısı nerede?...

Ilıca Mahallesi muhtarlık binası açılışı yapıldı!

Mahalle Muhtarı Önder Demirdöven, Batur'a teşekkür etti. Başkan Batur, "Narlıdere'de en önemli gündem maddemiz kentsel dönüşüm Narlı, Çatalkaya, 2.inönü ve Atatürk mahallelerinde çalışmalar son hız devam ediyor" dedi...

Baraj doluluk oranı İstanbul 2014!

İstanbul'da mevcut toplam 10 adet baraj bulunuyor. Peki İstanbul barajları nerede? İstanbul 'da barajlar doldu mu? Barajların durumu nedir? İşte baraj doluluk oranı İstanbul 2014..

Ağva 'daki Roman vatandaşlar evlerinin tamamlanmasını istiyor!

Roman vatandaşlar, TOKİ tarafından yaptırılan evlerin bir an evvel tamamlanmasını istiyor. Mahalle sakinlerinden Yeliz Demirdöven, "Üç buçuk aylık ve bir buçuk yaşında iki çocuğum bu şartalara dayanamadı, iki çocuğumu bu yüzden kaybettim" dedi

Demirdöven Barajı nerede Haberi

Demirdöven Barajı nerede

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek. 


İhalesi; 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da Orgeneral Demircioğlu Caddesi DSİ 8.Bölge Müdürlüğü Yakutiye'de yapılacak. 



İHALE İLANI:


DEMİRDÖVEN BARAJ BAKIMI DSİ 8.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 578928


DEMİRDÖVEN BARAJI BAKIM ONARIM İNŞAATI


DSİ 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM


Demirdöven Barajı Bakım Onarım İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası :2014/118033


1- İdarenin


a) Adresi :K. Karabekir Mah. Org. Demircioğlu Cad. 25100 YAKUTİYE/ERZURUM


b) Telefon ve faks numarası :4422331505 - 4422336422


c) Elektronik Posta Adresi :[email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi :https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2- İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı :Yapım İşi...