05 / 05 / 2024

Demirel Vinç yeni şubeleri

Demirel Vinç yeni şubeleri

Demirel Vinç, Ankara'daki faaliyetlerini genişleterek, şubeleşme çalışmalarını sürdürüyor. Sanayiye etkin bir hizmet vermek isteyen firma, 2012'de Gebze'de ve bu sene Başakşehir'de açtığı şubeleriyle sektördeki gelişimine devam ediyor...

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na yeni bina!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kendi arsası üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası Ramazan Bayramı'nda görücüye çıktı.

Konecranes'ten yeni CXT UNO vinç!

Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Korpela, aksine, tek kirişli vinçlerin çift kirişli vinçlere kıyasla aslında daha fazla avantajının olduğunu da söyledi.

Yeni Empa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Empa Gayrimenkul Limited Şirketi, Houssam Mobıed ve Ant Gökçek ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Çanakkale Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatında vinç devrildi!

Çanakkale'de yapılan belediyenin yeni hizmet binası inşaatında vinç devrildi. Kazada vincin altında kalan bir işçi öldü, bir işçi de yaralandı.

Ankara Etimesgut'a yeni sosyal donatı alanları oluşturulacak!

Ankaralıların, sosyal alan eksikliği nedeniyle zaman geçirmek için AVM’lere akın ettiğini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yeni sosyal donatı alanları oluşturmak için 50 milyon TL’lik kaynak ayırdıklarını söyledi.

Ödemiş Fen Lisesi'ne ruhsat verildi!

Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Yeni Kent Sitesi arkasında dört yıldır hizmet veren Fen Lisesi’nin Küçükavulcukta yapılacak binası için Ödemiş Belediyesi’nden ruhsat verildi.

Enver Demirel Etimesgut'ta yatırım hamlesi başlattı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık TOKİ Konutları 'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlarından Yapracık Mahallesi 'nde yatırım hamlesi başlattı.

Enver Demirel Etimesgut projelerini anlattı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve TOKİ Yapracık Konutları'nın sorunlarının çözüleceğini belirterek, "Yeni parklar yapıyoruz. Pazar yeri, zabıta noktası ve Aile Sağlığı Merkezi yeri için de çalışmalar sürüyor" dedi

Etimesgut'un yeni mahallelerine hizmet önceliği sağlanacak!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve TOKİ Yapracık Konutları'nın sorunlarının çözüleceğini belirterek, "Yeni parklar yapıyoruz. Pazar yeri, zabıta noktası ve Aile Sağlığı Merkezi yeri için de çalışmalar sürüyor" dedi

Enver Demirel: Etimesgut'un yol, kaldırım ve sosyal tesis ihtiyaçlarını karşılayacağız!

Enver Demirel, belediyeye yeni bağlanan mahallelerde yatırımlara başladıklarını belirterek, "Yeni mahallelerimizde mahallelerimizin yol, kaldırım, sosyal ve kültürel tesis gibi ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Demirel Vinç yeni şubeleri Haberi

Demirel Vinç yeni şubeleri

Demirel Vinç, Ankara'daki faaliyetlerini genişleterek, şubeleşme çalışmalarını sürdürüyor. Sanayiye etkin bir hizmet vermek isteyen firma, 2012'de Gebze'de ve bu sene Başakşehir'de açtığı şubeleriyle sektördeki gelişimine devam ediyor. Makinelerinin ağırlıklı olarak endüstriyel tesislerde ve termik santrallerde çalıştığını anlatan Demirel Vinç Genel Müdürü Hüseyin Duran, ayda 20 adet kule vinç kurulumu ve sökümü yaptıklarını açıkladı. Duran, yeni dönemde sektör olarak bekledikleri projelerin bulunduğunu anlattı. 


Firmalarının 2007 yılında, Ankara OSTİM'de kurulduğunu anlatan Hüseyin Duran, 3 tondan 300 tona kadar olan araç parkları bulunduğunu bildirdi. Duran, "Sanayicinin yükünü hafifletmek için varız. Doğalgaz kombine çevirim santrallerinde, akışkan yataklı kömürlü santral montajında, rafinerilerde, limanlarda tahmil tahliye işlerinde, inşaat sektöründe, kule vinç kurulumu ve sökümünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. 


Kentsel dönüşümdeki hızlanmaya paralel olarak biz de yatırımlarımızı ve çahşmalarımızı hızlandıracağız"...