05 / 05 / 2024

Demirel Vinç

Demirel Vinç

Demirel Vinç, Ankara'daki faaliyetlerini genişleterek, şubeleşme çalışmalarını sürdürüyor. Sanayiye etkin bir hizmet vermek isteyen firma, 2012'de Gebze'de ve bu sene Başakşehir'de açtığı şubeleriyle sektördeki gelişimine devam ediyor...

Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti!

1993 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı seçilen Türk siyasetinin fötr şapkalı "baba"sı Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden bir yıl geçti.

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Milli Takım’da kendisine yer bulamayınca soluğu ailesiyle birlikte ünlü tatil beldesinde alan Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, lüks bir villa satın alıp bahçesine takımının bayrağını astırdı.

Kocaeli AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli 6. İcra Dairesi, Derince AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası'nı satışa çıkardı. 22 bin 522 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 32 milyon 946 bin 556 TL olarak belirlendi.

Şevket Demirel son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel dünya gündeminde!

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala internet siteleri tarafından sıkça kullanılıyor.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

İnşaat Mühendisi Şevket Demirel vefat etti!

Süleyman Demirel'ni kardeşi Şevket Demirel 90 yaşında yaşamını yitirdi. Şevket Demirel 1950 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştu.

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turgut Berberoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Edirne Keşan'da tabliye yerleştiren vinç devrildi!

Edirne'nin Keşan ilçesinde, köprülü kavşağa tabliye yerleştiren vinç devrildi. Kazada ölü ya da yaralının olup olmadığı bilinmemekte...

Batman'daki depo inşaatında vinç halatı koptu!

Batman'da depo inşaatındaki iş kazasında vinç halatı koptu, bir işçi öldü, Diğer işçi de dengesini kaybedip, inşaattan düşerek yaralandı.

CXT UNO tek kirişli vinç, çift kirişli vinçlere göre daha avantajlı!

Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Aslında daha fazla avantajının olduğunu da ekliyor.

Tolga Demirel 10 bin TL'ye köy evi inşa etti!

Tolga Demirel, eşi Ayşegül ve kızları Maya'nın yaşamları; mayıs ayından itibaren kendi inşa ettikleri bu 'kutu ev'de geçecek. Bu fikri 2011'de bulan ve 5 yılda hayata geçiren Tolga Demirel, evin yapım aşamasını anlattı.

Demirel Vinç Haberi

Demirel Vinç

Demirel Vinç, Ankara'daki faaliyetlerini genişleterek, şubeleşme çalışmalarını sürdürüyor. Sanayiye etkin bir hizmet vermek isteyen firma, 2012'de Gebze'de ve bu sene Başakşehir'de açtığı şubeleriyle sektördeki gelişimine devam ediyor. Makinelerinin ağırlıklı olarak endüstriyel tesislerde ve termik santrallerde çalıştığını anlatan Demirel Vinç Genel Müdürü Hüseyin Duran, ayda 20 adet kule vinç kurulumu ve sökümü yaptıklarını açıkladı. Duran, yeni dönemde sektör olarak bekledikleri projelerin bulunduğunu anlattı. 


Firmalarının 2007 yılında, Ankara OSTİM'de kurulduğunu anlatan Hüseyin Duran, 3 tondan 300 tona kadar olan araç parkları bulunduğunu bildirdi. Duran, "Sanayicinin yükünü hafifletmek için varız. Doğalgaz kombine çevirim santrallerinde, akışkan yataklı kömürlü santral montajında, rafinerilerde, limanlarda tahmil tahliye işlerinde, inşaat sektöründe, kule vinç kurulumu ve sökümünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. 


Kentsel dönüşümdeki hızlanmaya paralel olarak biz de yatırımlarımızı ve çahşmalarımızı hızlandıracağız"...