02 / 05 / 2024

demirkapı mahallesi albayrak sitesi bağcılar

demirkapı mahallesi albayrak sitesi bağcılar

Bağcılar Albayrak Sitesi kentsel dönüşümü için hazırlanan imar planları bugün bakanlığa gönderildi. Bağcılar Belediyesi, Albayrak Sitesi, Türk Hava Yolları Sitesi, Göztepe Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi ve Bağcılar Meydan projesiyle 5 projenin çalışmaları

Arsa alacaklar dikkat! O ildeki 7 arsa satılıyor!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Demirkapı Mahallesi'nde yer alan 7 arsayı satıyor. İşte Edirne'deki arsaların fiyatları...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

Trakya Üniversitesi 4 bin kişilik yurt yaptırıyor!

Trakya Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Edirne Merkez'e bağlı Demirkapı Mahallesi'nde yurt yaptırıyor...

Albayrak Esenler projesi ile 772 konut yolda!

Albayrak Taşınmaz Geliştirme A.Ş., Esenler Oruçreis Mahallesi'nde 772 daire ve 130 dükkan kapasiteli AVM yapacak..

Osmangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Demirkapı Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşümle yenileniyor!

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Bir süre önce Demirkapı Mahallesi’nde yıkımı gerçekleştirilen Bedir Camii’nin temeli törenle atıldı.

Bağcılar Albayrak Sitesi'nde dönüşüm tahliyesi!

BAĞCILAR'da Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla zorla tahliye edildi. İstanbul Bağcılar Demirkapı Mahallesinde bulunan Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla karşı karşıya.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

Albayrak Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

demirkapı mahallesi albayrak sitesi bağcılar Haberi

demirkapı mahallesi albayrak sitesi bağcılar


1) Bağcılar Albayrak Sitesi kentsel dönüşüm projesinin hazırlanan  1/1000 ve 1/500 ölçekli imar planları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderildi. Bakanlıktan onay geldikten sonra bölgede hak sahipleriyle görüşmeler yapılacak. 


Bağcılar Demirkapı Mahallesi'ne bağlı Albayrak Sitesi kentsel dönüşüm alanı 30 bin 820 metrekare. Emsal inşaat alanı 92 bin 462 metrekare olan Albayrak Sitesi dönüşüm alanında 2 bin 866 nüfus bulunuyor. 


26 adet binanın yer aldığı Albayrak Sitesi kentsel dönüşüm projesinde 712 hane yer alıyor. Bağcılar Albayrak Sitesi'nin riskli alan olarak tespit edilme kararı 17 Mayıs 2013 tarihinde resmi gazetede yayımlanmıştı.




Albayrak Sitesi taslak proje çalışması



2) Bağcılar Evren Mahallesi'nde yer alan THY Sitesi 16 bin 780 metrekare alana sahip. THY Sitesi kentsel dönüşüm projesinin emsal inşaat alanı 50 bin 340 metrekare. 1.243...