02 / 05 / 2024

Demirkaya İnşaat süleyman demirkaya

Demirkaya İnşaat süleyman demirkaya

20 yıldır inşaat sektöründe başarılı projelerle adından söz ettiren Demirkaya İnşaat, önümüzdeki 3 yıl içerisinde 700'ün üzerinde konut ve 250'ye yakın iş yeri projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak'ta!

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Kiler GYO'nun Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi iptal edildi! 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi feshedildi...

Trend GYO Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi süreci uzatıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" süreci COVİD-19 Pandemisi nedeni ile uzatıldı...

TCDD, Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdı iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) en düşük tekliften 109 milyon TL daha pahalı teklif veren Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdığı iddia edilliyor. 

Demirkaya İnşaat süleyman demirkaya Haberi

Demirkaya İnşaat süleyman demirkaya

20 yıldır inşaat sektöründe başarılı projelerle adından söz ettiren Demirkaya İnşaat, önümüzdeki 3 yıl içerisinde 700'ün üzerinde konut ve 250'ye yakın iş yeri projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


1995 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet gösteren ve başarılı projeleriyle adını duyuran Demirkaya İnşaat yatırıma ara vermiyor. Kısa süre önce seramik, granit ve cam fayansı ile ilgili yeni yatıranlara imza atan firma, önümüzdeki ay itibari ile elektrik malzemeleri ve izolasyon malzemeleri konusunda da adını duyurmayı hedefliyor.  İnşaat sektörünün sürekli geliştiğini ve sundukları yepyeni ürünlerle kendilerinin de sektörün gelişimine katkı sağladıklarını düe getiren firma sahibi Süleyman Demirkaya, "Granit, seramik ve cam fayansı ile mekanlarda farklılık yaratıyoruz. Aldığımız özel makine sayesinde müşterilerimizin istediği tüm desenleri ürün üzerine uygulayabiliyoruz. 6 milim damperli ve UV filtreli...