16 / 05 / 2024

Demirkazık Dağ ve Kayak Evi

Demirkazık Dağ ve Kayak Evi

Türkiye Dağcılık Federasyonu'na tahsis edilen Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağ ve Kayak Evi'nin, Dağcılık Okulu olarak kullanılması için protokol imzalandı.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Bülbül tarafından kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Demirkazık Dağ ve Kayak Evi Haberi

Demirkazık Dağ ve Kayak Evi

Niğde Valiliği Toplantı Salonu'ndaki düzenlenen töreninde konuşan Vali Necmeddin Kılıç, Niğde'nin yerli ve yabancı olmak üzere yılda yaklaşık 3 milyon turist ağırladığını belirtti.


Kentin Kapadokya'nın 80 kilometre uzaklığında olmasına rağmen yeterince turizmden yararlanamadığını kaydeden Kılıç, Kapadokya'ya gelen turistleri kente çekmek için turizmle ilgili yeni projeler aramaya başladıklarını ifade etti. 


Dağcılık okulunun ilk kez Niğde'de olacağını vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:


"Öncelikle Türkiye'de ilk defa dağ okulunun kurulmasıyla ilgili startı bugün federasyon başkanımızla verdik. Dağcılık federasyonumuz dünya standartlarında eğitim yapabilecek. Dünyanın ve  ülkemizin dört bir yanından insanları ağırlayacak ve eğitecek bir dağ okulunun bugün başlangıcını yaptılar. Aladağlarla ilgili projelerimiz burada bitmeyecek. Turistlerin konaklayabilmeleri için bungalov tipi evler ve dağcıların konaklayabilecekleri dağ evleri, Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Dağcılık Federasyonu ve İl Özel İdaresi ile...