07 / 05 / 2024

Demirköprü İnşaat adres

Demirköprü İnşaat adres

Demirköprü İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Geçer, Hüseyin Demirok, Yasin Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

3 ay önce inşasına başlanan Kahramanmaraş'taki köprünün inşaatı durduruldu. Trafik sıkıntısı çeken vatandaşlar, "Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak" dedi.

Bafra'ya yapılan ikinci köprü inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını yerinde inceledi.

Beyazköprü İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazköprü İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu.

Pr İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pr İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Mehmet Aka ve Osman Karapınar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Altınköprü İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınköprü İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi A. Saleem Yaseen Bzeni tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3. Köprü inşaatının çevreye etkileri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 3. Köprü'nün çevreye etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Kayseri Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Silifke'ye yapılacak 4. köprünün inşaatı başladı!

Silifke'deki Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olup, 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 75 metre uzunluğunda olan 4. köprünün yapım çalışmaları sürerken, köprünün ilk ayakları atıldı.

Çiğdem Toker : 3.köprünün geçiş ücreti önceden belliydi!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü yazısında iki gün sonra açılacak olan 3.köprünün geçiş ücretlerini ele aldı. İşte Toker'in o yazısı...

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Demirköprü İnşaat adres Haberi

Demirköprü İnşaat adres

Demirköprü İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Geçer, Hüseyin Demirok, Yasin Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Demirköprü İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...