29 / 04 / 2024

Demirli Shine

Demirli Shine

Selçuk Constuction mimar, inşaat mühendisi ve elektrik mühendisi arıyor

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Demirli Proje Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Proje Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Demirli tarafından kuruldu.

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kaya Demirli, İbrahim Demirli ve Mahmut Demirli ortaklığında kuruldu.

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Shine Land Emlak Otomotiv Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Shine Land Emlak Otomotiv Tekstil Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Nouri tarafından kuruldu.

Demirli Brd Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Brd Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demirli tarafından kuruldu.

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Çadırcı tarafından kuruldu. 

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Demirli tarafından kuruldu.

Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, yönetim kurulu üyesi ataması hakkında KAP'a açıklama yaptı. Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı...

Demirli Shine Haberi

Demirli Shine

 

Selçuk Construction mimar, inşaat mühendisi ve elektrik mühendisi arıyor. Adayların 35 yaşını aşmamasını isteyen Selçuk Construction, ayrıca 5 yıl mesleki deneyim, Autocad-excel, word-ofis programları ve benzeri bilgisayar programları bilgisi, bir yabancı dil, mesleki programlara hakimiyet, yurtdışı seyahat engeli bulunmama ve Anadolu yakasında ikamet gibi özellikler de arıyor.

 

[email protected]

 

Umur çelik mühendisler arıyor

Umur çelik çok iyi derecede İngilizce bilen ve 25 yaşını aşmamış mühendisler arıyor.

[email protected]

0212 278 65 69

 

Remax Modern ofis asistanı ve gayrimenkul danışmanları arıyor

Remax Modern ofis asistanı ve gayrimenkul danışmanları arıyor. Elemanlarda kariyer yapma isteği, gayrimenkul satış ve pazarlamasında deneyim, sabır ve...