10 / 05 / 2024

DemirPark AVM kimin

DemirPark AVM kimin

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; AVM sektöründe yeni yatırımlara hızla imza atıyor.

JLL Türkiye, Esas 67 Burda AVM'nin değişimini üstlendi!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

JLL Türkiye, Demirpark AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılışına imza attı!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

DemirPark AVM Esas Holding'in!

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; AVM sektöründe yeni yatırımlara hızla imza atıyor.

Esas Gayrimenkul Zonguldak’taki Demirpark AVM'yi satın aldı!

Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın alarak, yeni yatırımı Esas 67 Burda’yı hayata geçirdi. Esas 67 Burda, ayda ortalama 400 bin, yılda ise ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Zonguldak Demirpark AVM'nin adı Esas 67 Burda oldu!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezini Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.

Zonguldak’a ‘Esas’ AVM yatırımı!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. 11 bin metrekare alana sahip Esas 67 Burda AVM’de 62 mağaza bulunuyor.

Esas Gayrimenkul, Zonguldak Demirpark AVM'yi satın aldı!

ESAS Holding, AVM yatırımlarını büyütüyor. Esas Gayrimenkul, Zonguldak'ın ilk ve tek alışveriş merkezi Demirpark AVM'yi 66 milyon liraya satın aldı. Demirpark AVM'nin yeni ismi '67 Burda' olacak.

DemirPark AVM'nin 2014 sürprizi finale yaklaşıyor!

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin ziyaretçileri için hazırladığı 2014 sürprizi finale yaklaşıyor. 2014 yılında 5. yaşına giren DemirPark AVM “O Sizin Popstar’ ınız Olabilir!” kampanyasıyla ziyaretçilerini karşıladı...

İklim değişikliği ile mücadeleye DemirPark AVM'de katıldı!

29 Mart Cumartesi günü gerçekleşen Dünya Saati 20.30 - 21.30 saatleri arasında WWF-Türkiye öncülüğü ile bütün Dünya ile birlikte Türkiye’ de de kutlandı...

Zonguldak DemirPark AVM'de Orman Haftası kutlandı!

Demir Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin katkılarıyla Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 23 Mart Pazar günü Orman Haftası kapsamında Dünya Ormancılık Günü kutlan dı...

Zonguldak DemirPark AVM 5. yılını kutlamaya hazırlanıyor!

Zonguldak’ ta açıldığı günden beri hem alışveriş hem de eğlence ve yaşam alanlarını aynı anda sunarak tüm bölgenin çekim merkezi haline gelen DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 5. Yaşını kutlarken hem eğlenecek hem eğlendirecek...

DemirPark AVM'nin hedefi yılda 400 bin ziyaretçi!

Zonguldak’ın tek alışveriş ve yaşam merkezi DemirPark AVM, ziyaretçi sayısını artıracak. Geçen yıl ziyaretçi sayısı 334 bine yaklaşan merkez, bu yılı 400 binin üzerinde kişi ile kapatacak....

DemirPark AVM yıl sonuna kadar çatı katını faaliyete geçirecek!

Bu yılın sonuna doğru AVM'nin satış hacmini artırmak için çatı katını faaliyete geçireceklerini açıklayan DemirPark AVM Merkez Müdürü Makbule Demir, burada yiyecek ve içecek bölümünün hizmet vereceğini söyledi..

DemirPark AVM kimin Haberi

DemirPark AVM kimin



Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; AVM sektöründe yeni yatırımlara hızla imza atıyor. Türkiye'deki yatırım stratejileri doğrultusunda Zonguldak ilindeki DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın alan Esas Gayrimenkul; "Esas 67 Hurda" olarak ziyaretçilerine hayata geçirilmesi planlanan yeni mimari yapısı ile kaliteli hizmet sunmaya hazırlanıyor. Esas Gayrımenkul'un 11 bin metrekare alan üzerine kurulu Esas 6? Burda AVM yatırımı; 62 mağazası ile ulusal ve dünya markalarım tek bir çatı altında buluşturuyor.  500 araç kapasiteli 4 otoparkı ve 5 mağaza katı bulunan Esas 67 Burda'nın kiralanabilir alanı ise yaklaşık 22 bin metrekareyi kapsıyor. Ayda ortalama 400 bin; yılda ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen Esas 67 Burda; ziyaretçilerine alışveriş keyfi sağlayacak olan konsept mağazalarının yanı...