03 / 05 / 2024

Demkay Dream Live Park satılık

Demkay Dream Live Park satılık

Dream Live Park Şerifali projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Dream Live Park projesinde konutlar bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Bagherı tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Live Grup Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Live Grup Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Aslan Özer tarafından kuruldu.

Alya Dream fiyat listesi 2022!

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyatları ne kadar? İşte Alya Dream fiyat listesi 2022...

Alya Dream nerede? Metrekaresi 18 bin TL'ye!

Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Dream'de satışlar başladı. Peki Alya Dream nerede yer alıyor? Alya Dream nerede inşa ediliyor? İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Demkay Dream Live Park satılık Haberi

Demkay Dream Live Park satılık


Dream Live Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye Şerifali'de hayata geçiriliyor. Ümraniye Dream Live Park projesi Demkay Yapı tarafından inşa ediliyor. Dream Live Park projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı.


Dream Live Park fiyat listesi 350 bin liradan başlayarak, 530 bin liraya kadar değişiyor. Dream Live Park Ümraniye projesi 2 blok olarak tasarlandı. Dream Live Park'ta bir blok 4 katlı, diğer blok 9 katlı olarak inşa ediliyor.


Ümraniye Dream Live Park projesinde teslimler bu yılın Haziran ayında yapılıyor. Ümraniye Dream Live Park projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. Dream Live Park projesi 30 daireden oluşuyor.


Dream Live Park Ümraniye satış ofisi ile 0216 540 99 29 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Dream Live Park projesinde dairelerde ebeveyn banyosu bulunuyor.