07 / 05 / 2024

Demmer Mermer italya fuarı

Demmer Mermer italya fuarı

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konumda!

MADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu,"Otomasyona yöneliyoruz çünkü hızlanan rekabet ortamında artık fiyat bakımından da rekabet var. Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konuma ulaştı" diye konuştu.

Ekolhan İnşaat Mermer İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ekolhan İnşaat Mermer İthalat İhracat Limited Şirketi, Hamza Bostancı ve Cihangir Özbek ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Pendik, Veli Baba Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Isparta Maden ve Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Isparta İli, Sütçüler İlçesi'nde yapılması planlanan Maden ve Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan günü saat 11:00'da gerçekleşecek...

Isparta Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Isparta İli, Eğirdir İlçesi'nde Mermer Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı7 Nisan günü saat 11:00'da gerçekleşecek...

Antalya Gündoğmuş'daki mermer ocağına ÇED gerekli değildir raporu verildi!

ANTALYA’nın Gündoğmuş İlçesi’nde bir firmanın mermer ocağı başvurusuna, ‘yaban hayatı mutlak koruma alanı’ olarak belirlenen bölge için başka bir alana ait ruhsatla ‘ÇED gerekli değildir’ raporu verildiği ortaya çıktı.

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlkan Çiçek tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahalle Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Mermer İhtisas OSB için yer arayışları başladı!

Geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ilimizi ziyaretinde müjdesini verdiği Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulması için yer arayışları başladı.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Türkiye'de mermer sektörü ne durumda?

Mermer-Granit Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu mermer sektörünü Memleket'e anlattı. Türkoğlu "Türkiye'nin sektörde dünya çapında söz sahibi olmasına rağmen işleyemediğimiz için katma değer sağlayamıyoruz" dedi.

Isparta Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat 2016 günü saat 13:30'da gerçekleşecek.

Demmer Mermer italya fuarı Haberi

Demmer Mermer italya fuarı

Demmer Mermer, İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı’na katılarak birbirinden farklı doğal taşlarını ziyaretçileriyle bir araya getiriyor. 

Sektörün en büyük fuarları arasında bulunan ve 80.845 metrekarelik alanda düzenlenen Marmomac Fuarı’nda Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez görücüye çıkardı. Fuar kapsamında işlenen ve blok doğal taşları sektör profesyonellerin beğenisine sunan Demmer Mermer, Gri Emperador ve Denizli Traverten ürünleriyle Türk doğal taş sektörünün gücünü de ortaya koydu. Demmer Mermer, Türkiye’nin farklı bölgesindeki üç mermer fabrikası ve sekiz aktif ocağıyla doğal zenginlikleri Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı noktalarına gönderiyor.

Sektörün önemli temsilcisi olarak İtalya pazarından pay almak için çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Demmer Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, şu ifadeleri kullandı: ”Demmer olarak oldukça yoğun bir fuar geçirdik. Sektörün en önemli buluşma platformu...